Reklam
Reklam

2,5 kilo kubar esrar ve 244 kök kenevir ele geçirildi

25 kilo kubar esrar ve 244 kok kenevir ele gecirildi vp6uKbZQ jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Eylül, 2024 12:22 tarihinde yayınlandı
0

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Gölyaka ilçesinde bir evin bahçesinde boyları 2 metreyi bulan 244 kök kenevir, 2,5 kilo kubar esrar ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Gölyaka ilçesi Yunusefendi köyünde ikamet eden Y.K. (47) isimli şahsın, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Gölyaka İlçe Jandarma Komutanlığınca takipli faaliyetler kapsamında geçmişte yasa dışı ekimden ve uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından kaydı olduğu ve ikametinin bahçesinde yasa dışı kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edildi. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında alınan arama kararına istinaden KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ile yapılan aramada; 2 metre boylarında 244 kök kenevir, 2.5 kilo kubar esrar, 1 adet ruhsatsız yivsiz av tüfeği ele geçirildi. Y.K. isimli şahıs yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin