Reklam
Reklam
25 kilo kubar esrar ve 244 kok kenevir ele gecirildi vp6uKbZQ jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Eylül, 2024 12:22 tarihinde yayınlandı
0

2,5 kilo kubar esrar ve 244 kök kenevir ele geçirildi

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Gölyaka ilçesinde bir evin bahçesinde boyları 2 metreyi bulan 244 kök kenevir, 2,5 kilo kubar esrar ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Gölyaka ilçesi Yunusefendi köyünde ikamet eden Y.K. (47) isimli şahsın, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Gölyaka İlçe Jandarma Komutanlığınca takipli faaliyetler kapsamında geçmişte yasa dışı ekimden ve uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından kaydı olduğu ve ikametinin bahçesinde yasa dışı kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edildi. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında alınan arama kararına istinaden KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ile yapılan aramada; 2 metre boylarında 244 kök kenevir, 2.5 kilo kubar esrar, 1 adet ruhsatsız yivsiz av tüfeği ele geçirildi. Y.K. isimli şahıs yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin