Reklam
Reklam
25 kilo kubar esrar ve 244 kok kenevir ele gecirildi vp6uKbZQ jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Eylül, 2024 12:22 tarihinde yayınlandı
0

2,5 kilo kubar esrar ve 244 kök kenevir ele geçirildi

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Gölyaka ilçesinde bir evin bahçesinde boyları 2 metreyi bulan 244 kök kenevir, 2,5 kilo kubar esrar ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Gölyaka ilçesi Yunusefendi köyünde ikamet eden Y.K. (47) isimli şahsın, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Gölyaka İlçe Jandarma Komutanlığınca takipli faaliyetler kapsamında geçmişte yasa dışı ekimden ve uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından kaydı olduğu ve ikametinin bahçesinde yasa dışı kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edildi. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında alınan arama kararına istinaden KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ile yapılan aramada; 2 metre boylarında 244 kök kenevir, 2.5 kilo kubar esrar, 1 adet ruhsatsız yivsiz av tüfeği ele geçirildi. Y.K. isimli şahıs yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bce7458a 28fc 4e5d 84ad e8ecf35a27aa
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
04 Haziran, 2026 12:46 tarihinde yayınlandı
0

Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Türkiye Birinciliği Karabük’te Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Türkiye Birinciliği müsabakaları Karabük’te başladı.

4-8 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyona Türkiye’nin 8 farklı ilinden yaklaşık 200 sporcu katılıyor. Müsabakaların açılış seremonisi Onur Futbol Sahası’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Açılış programına Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, ilçe müdürleri, şube müdürleri, antrenörler ve sporcular katıldı.

Programda konuşan İl Müdürü Coşkun Güven, Türkiye’nin dört bir yanından Karabük’e gelen sporcuları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm takımlara başarılar diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ise okul sporlarının gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimindeki önemine vurgu yaparak organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış seremonisinin ardından başlayan müsabakalarda takımlar Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek. Karabük’te 4-8 Haziran tarihleri arasında devam edecek organizasyon sonunda dereceye giren takımlar ödüllerine kavuşacak

Bizi sosyal medyadan takip edin