Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’den bayram mesajı - Karabük Haber Postası
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
05 Haziran, 2025 16:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’den bayram mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak, tüm hemşehrilerine huzur ve mutluluk dolu bir bayram diledi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, bayramların toplumsal birlikteliği pekiştiren özel günler olduğunu belirterek, Safranbolu’nun tarihî ve kültürel dokusuyla bu anlamı en güzel şekilde yaşatan şehirlerden biri olduğunu ifade etti.

Mesajında, “Bayramlar; birlikteliğin, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanları… Tarihiyle, kültürüyle, komşuluk ruhuyla bambaşka bir yeri olan güzel Safranbolu’muzda, bir bayrama daha hep birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerine yer veren Başkan Köse, kentteki dayanışma kültürünün bayramlarda daha da güçlendiğine dikkat çekti.

Kurban Bayramı’nın Safranbolu’ya huzur, mutluluk ve bereket getirmesi temennisinde bulunan Başkan Köse, vatandaşlara bayram ziyaretlerini aksatmama çağrısında bulunarak, “Dilerim ki bu Kurban Bayramı; kentimize huzur, sokaklarımıza neşe, evlerimize bereket getirsin. Büyüklerimizi ziyaret etmeyi, çocuklarımızın bayram sevincini paylaşmayı unutmayalım.” dedi.

Başkan Köse, mesajını umut dolu dileklerle tamamladı:
“Umutlarımızın yeşerdiği çok daha güzel bayramlar yaşayacağımız günlere bir an önce kavuşmamız dileğiyle, bayramımız kutlu olsun.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda park halindeki araclara carpip takla atti surucu alkolmetreye ufleyemedi 57yVvIhR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da park halindeki araçlara çarpıp takla attı: Sürücü alkolmetreye üfleyemedi

Bolu’da park halindeki iki araca çarptıktan sonra takla atan otomobilin sürücüsü, polis ekiplerinin dakikalar süren çabasına rağmen alkolmetreye üfleyemedi. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü, kan testi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

Olay, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Alemdar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konak Sokak’tan Alemdar Sokak istikametine dönüş yapmak isteyen F.D. idaresindeki 14 FB 828 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 14 ABL 306 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan 14 ABL 306 plakalı araç da önünde park halindeki 14 AS 206 plakalı otomobile çarparak durabildi. Meydana gelen zincirleme kazada, 14 FB 828 plakalı otomobil çarpışmanın etkisiyle takla atarak ters döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ters dönen araçtan çıkarılan sürücü F.D., kontrol amacıyla sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kaza anı kamerada

Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü F.D.’ye polis ekipleri tarafından alkol testi yapılmak istendi. Ancak sürücü, polis ekiplerinin dakikalar süren tüm yönlendirmelerine ve uğraşlarına rağmen alkolmetre cihazına üflemekte başarılı olamadı. O anlar ve polis ekiplerinin çabası saniye saniye kameralara yansıdı.Alkolmetre cihazına üfleyemeyen F.D., alkol oranının belirlenmesi amacıyla kan testi yapılmak üzere polis nezaretinde hastaneye götürüldü. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin