23 Nisan’da Atatürk’e Minnet, Geleceğe Umut - Karabük Haber Postası
kose111
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Nisan, 2025 11:56 tarihinde yayınlandı
0
0

23 Nisan’da Atatürk’e Minnet, Geleceğe Umut

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, başkanlık koltuğunu Şehit Atilla Bodur İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Meryem Bilge Tanıl’a devretti. Küçük başkan Meryem Bilge Tanıl, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bu özel günü çocuklara armağan ettiği için minnet duygularını dile getirerek, Başkan Elif Köse’ye de çocukların sesi olduğu için teşekkür etti.

Törene katılan öğrencilerden Ömer Sarıkaya ve Pembe Duru Demirkır da başkanlık makamına oturarak 23 Nisan’ın anlam ve önemine dair konuşmalar yaptı, çocuklar için düşündükleri projeleri paylaştı.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, yaptığı konuşmada, “23 Nisan, çocuklarımızın yalnızca bir bayramı değil, aynı zamanda onların geleceğe dair umutlarının, hayallerinin ve seslerinin duyulduğu çok özel bir gündür. Bugün koltuğumu devrettiğim evlatlarımızın cesareti ve düşünceleri, ülkemizin yarınlarına olan inancımı bir kez daha pekiştirdi,” ifadelerini kullandı.

Başkan Köse ayrıca, çocukların yönetime katılımını teşvik eden bu tür etkinliklerin, onların özgüvenini ve sorumluluk bilincini artırdığını belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günü, onların fikirlerine kulak vererek ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlayarak kutlamaya devam edeceğiz,” dedi.

Etkinliğe Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’nin yanı sıra Şehit Atilla Bodur İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Çavdar, öğretmenler Nilay Tam Ülkü, Şenel Baş, Koray Cabbar, Gülay Çolpan ile öğrenciler Meryem Bilge Tanıl, Ömer Sarıkaya ve Pembe Duru Demirkır katıldı.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse öğrencilere Atatürk’ün nutuk kitabını armağan etti. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede simseklerin ardindan dolunay mest etti mbI8rPDO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de şimşeklerin ardından dolunay mest etti

Düzce’de akşam saatlerinde sağanak yağış ile birlikte şimşekler de gökyüzünü aydınlattı. Şimşeklerin ardından dağılan bulutların arasından çıkan dolunay ise mest etti.

Düzce’de akşam saatlerinde etkili olan şimşekler gökyüzünü adeta aydınlattı. Şehrin batısından doğusuna doğru ilerleyen şimşekler, özellikle bazı bölgelerde görsel bir şölen oluşturdu. Aralıklarla çakan şimşekler geceyi gündüze çevirirken, ortaya çıkan manzara vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Şimşeklerin ardından gökyüzündeki bulutların dağılmasıyla birlikte beliren dolunay ise dikkat çekti. Doğal ışık gösterisinin ardından ortaya çıkan dolunay, geceye ayrı bir güzellik katarken, o anlar bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin