Kastamonu Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenecek etkinliklerde coşkuyla kutlanacak.
Kastamonu Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yılı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenleyecek. Belediye Başkanı Hasan Baltacı’nın talimatıyla hazırlanan program yarın Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Belediye Hizmet Binası önündeki etkinlikler saat 13.00’de başlayacak. Çocuk şenliğinde maskotların gösterileri, sahne gösterileri, kukla gösterileri, illüzyon gösterileri düzenlenecek oyun parkları kurulacak ve sürpriz eğlenceler gerçekleştirilecek.
Etkinliklerin akşamki bölümü ise saat 19.30’da başlayacak. Kışla Parkı’ndan Belediye Meydanı’na Fener Alayı gerçekleştirilecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri saat 20.30’da Şehr-i Dilara konseriyle sona erecek.


23 Nisan Kastamonu’da coşkuyla kutlanacak
Karabük’te ceza infaz personeli ve aileleri piknikte buluştu
Karabük’te ceza infaz personeli ve aileleri, 6 Haziran Ceza İnfaz Personel Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen piknikte bir araya geldi.
Adalet Bakanlığı tarafından 6 Haziran’ın “Ceza İnfaz Personel Günü” olarak ilan edilmesinin ardından Karabük’te ilk kutlama etkinlikleri kapsamında ceza infaz personeline yönelik moral pikniği düzenlendi.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Karabük Cumhuriyet Savcısı ve Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz’ın organizasyonuyla Aladağ Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen pikniğe yaklaşık 400 ceza infaz personeli ile aileleri katıldı.
Yoğun iş temposundan uzaklaşma fırsatı bulan personel, aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte çocuklara yönelik çeşitli oyunlar düzenlenirken, Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz da masa masa dolaşarak personelle sohbet etti ve katılımcılara köfte ikramında bulundu.
Programa Karabük Valisi Oktay Çağatay, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Gökçek ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da katıldı.
Ceza infaz personeli ve aileleri, kendileri için düzenlenen etkinlik dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

