Geleceğe Yön Veren Buluşma: Safranbolu’da Kariyer Günleri Başlıyor! - Karabük Haber Postası
kariyerrrr
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
14 Nisan, 2025 13:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Geleceğe Yön Veren Buluşma: Safranbolu’da Kariyer Günleri Başlıyor!

Safranbolu Belediyesi, gençlerin meslek seçimi sürecine ışık tutacak bir etkinliğe imza atacak. 17-18 Nisan tarihlerinde Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Kariyer Günleri, öğrenci ve velileri, alanında uzman profesyonellerle bir araya getirecek.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda hayata geçirilecek etkinlikte; Avukat, Psikolog, Diyetisyen, Eczacı, Polis, İtfaiye Memuru, Fizyoterapist, Diş Hekimi, İnşaat Mühendisi, Veteriner, Gerontolog, Sosyolog, Gıda Mühendisi, Ziraat Mühendisi, Gastronomi Mezunu Şef, Dijital Oyun Sanatçısı, Akademisyen, Antrenör, Radyo-Televizyon ve Sinema Mezunu, Asker, Hemşire ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Mezunu Öğretmen gibi birçok meslek grubundan konuşmacılar, tecrübelerini paylaşacak.

Her biri kendi alanında öncü isimlerin yer alacağı etkinlikte meslek tanıtımları yapılacak, soru-cevap oturumlarıyla öğrenciler merak ettiklerini birebir sorma fırsatı yakalayacak. Saat 19:00’da başlayacak program, kariyer planlamasında yol haritası arayan gençler için ilham verici bir fırsat sunacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte kadin eski esini bicakla yaraladi QcJqAscH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kadın eski eşini bıçakla yaraladı

Karabük’te bir kadın, tartıştığı eski eşini bacağından bıçakla yaraladı.

Alınan bilgiye göre, olay 100. Yıl Mahallesi 1065 Nolu Sokak’ta meydana geldi. Tolga T.(36) ile eski eşi D.K.(26) arasında alkol aldıkları sırada henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine D.K., iddiaya göre eline aldığı meyve bıçağıyla Tolga T.’yi bacağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, kadın polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin