Kastamonu’da 22 ayrı suçtan 7 yıl 8 ay ay 14 gün hapis cezası bulunan kadın, polis ekipleri tarafından yakandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar nericesinde, ’santaj’, ’cinsel taciz’, ’çocukları fuhuşa teşvik etmek’, ’özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek’ gibi 22 ayrı suçtan aranması bulunan H.G. isimli kadın yakalandı. Gözaltına alınan ve 7 yıl 8 ay ay 14 gün hapis cezası bulunduğu tespit edilen H.G. işlemlerinin ardından tutuklandı.


22 ayrı suçtan aranan kadın yakalandı
Düzce’de bunaltan sıcakların ardından yağan yağmur serinletti
Güne sıcak ve bunaltıcı havayla başlayan Düzce’de, öğle saatlerinden sonra etkisini artıran bulutlar ve fırtınayla birlikte yağış görüldü. Hava sıcaklığının düşmesiyle vatandaşlar serinleme fırsatı buldu.
Düzce’de sabah saatlerinde etkili olan sıcak hava, gün içerisinde yerini yağışlı havaya bıraktı. Yüksek sıcaklıkların ardından kentte öğleden sonra fırtına ve sağanak etkili oldu. Aniden bastıran yağışla birlikte hava sıcaklığında hissedilir derecede düşüş yaşanırken, bunaltıcı sıcaklardan etkilenen vatandaşlar serinleme fırsatı buldu. Meteoroloji yetkilileri, bölgede hava durumunun takip edilmesi gerektiğini belirterek vatandaşları ani hava değişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

