Kastamonu’da 22 ayrı suçtan 7 yıl 8 ay ay 14 gün hapis cezası bulunan kadın, polis ekipleri tarafından yakandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar nericesinde, ’santaj’, ’cinsel taciz’, ’çocukları fuhuşa teşvik etmek’, ’özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek’ gibi 22 ayrı suçtan aranması bulunan H.G. isimli kadın yakalandı. Gözaltına alınan ve 7 yıl 8 ay ay 14 gün hapis cezası bulunduğu tespit edilen H.G. işlemlerinin ardından tutuklandı.


22 ayrı suçtan aranan kadın yakalandı
CHP’de MUTLU SON, AKAY’ı da HARCADILAR
Bayram denildiğinde ilk akla; birlik, beraberlik gelir.
Ama görünen o ki Karabük’teki CHP bayramlaşmasında ne bayram vardı ne de birlik-beraberlik havası…
CHP’de Bayramlaşma değil, Hesaplaşma vardı…
Günlerdir parti içinde kaynayan kazan, bayramın ikinci günü iyice taşmış oldu. Herkesin gözü bir kişiye çevrildi;
Karabük Milletvekili Cevdet Akay’a…
İşin garibi şu…
Ankara’da çıkıp ekonomi konuşurken, bütçe açığını anlatırken, hükümete yüklenirken alkışlanan Akay, iş parti içi meseleye gelince bir anda hedef tahtasına kondu. Dün omuz omuza yürüyenler bugün dönüp oklarını Akay’a çevirdi.
Karabük siyasetini bilen bilir…
Bu şehirde adamı önce sırtına vurup överler, sonra sessiz sessiz ayağının altındaki taşı çekiverirler…
Bayramlaşma programında yaşanan görüntü de tam olarak buydu.
Sanki önceden hazırlanmış bir senaryo vardı.
Bir taraf vitrine çıkarıldı, bir taraf ise eleştiri oklarının hedefinde kaldı.
Özgür Özel’in övgüler dizdiği Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ön plana çıkarılması tesadüf değildi. Verilen fotoğraf da verilen mesaj da çok açıktı. Parti içinde yeni bir denge kuruluyor, eski hesaplar yeniden açılıyor.
Hali hazırda; birkaç gün önce eski il başkanlarından Erdoğan Dinçel’in çıkıp milletvekilini hedef alan sözleri boşuna değildi. O açıklamalar bugün yaşananların adeta fragmanıymış.
Aslında Karabük CHP’de biz bu senaryoyu 2023 seçimleri öncesinde de seyrettik.
2023 seçimleri öncesinde kimlerin kimlere çelme taktığını, kimlerin birbirinin kuyusunu kazdığını herkes gördü. Şimdi aynı filmin yeni sahnesi oynanıyor.
Ama burada sorulması gereken esas soru şu:
Parti gerçekten iktidarla mı mücadele ediyor, yoksa kendi içinde birbirini mi yiyor?
Çünkü vatandaş pazardaki yangını konuşuyor, emekli geçim derdini konuşuyor, genç işsizliği konuşuyor…
CHP’de ise hâlâ koltuk hesabı, ekip kavgası, adam harcama operasyonu konuşuluyor.
CHP genel merkezinde bugün yaşanan Kılıçdaroğlu – Özel koltuk savaşının yansımasını Karabük CHP fırsat bildi, Cevdet AKAY’ın yukarıdan dayatma ile gönderildiği iddia edenler ve Milletvekilliğini hazmedemeyenler adam yeme operasyonuna başladı.
Başardı mı?
Kesinlikle başardı…
Bugün AKAY’ı HARCADILAR, şimdi sıradaki KİM?


