Reklam
Reklam
2025in ilk kruvaziyer seferi bin 157 rus turist samsunda VZQHN7Yr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Ocak, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0

2025’in ilk kruvaziyer seferi: Bin 157 Rus turist Samsun’da

Geçen yıl binlerce Rus turisti Samsun’a getiren Astoria Grande isimli kruvaziyer, bin 157’si Rus turist, 436’sı işçi olmak üzere bin 593 kişilik kafilesiyle 2025’in Samsun ziyaretini gerçekleştirdi.

2024’te Samsun’a 27 kruvaziyer seferinin yapıldığı deniz turizmi bu yıl da devam ediyor. 2025’in birinci kruvaziyer ziyareti ise bugün gerçekleşti. Rusya’nın Sochi Limanı’ndan bin 157 turist ile demir alan kruvaziyer, İzmir, İstanbul ve Bartın’ın akabinde bugün Samsun Limanı’na geldi. Rus turistlerin Samsun programında Bandırma Müze Gemi, Samsun Müzesi, Cumhuriyet Meydanı, Amazon Köyü, AVM programları ve Atakum ilçe gezisi bulunuyor. Amasya’ya gidenler ise Amasya Müzesi ve Çakallar Tepesi’ni ziyaret edecek.

Bin 157’si Rus turist olmak üzere toplam bin 593 kişiyi taşıyan kruvaziyerin akşam saat 21.00 sıralarında Samsun Limanı’ndan ayrılması planlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
81fffba8 657e 4a30 b20c 208285aab0b5
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
18 Mayıs, 2026 15:15 tarihinde yayınlandı
0

Beşiktaş Sergen Yalçın ile Yolları Ayırdı

Sergen Yalçın ile Beşiktaş JK arasındaki ikinci dönem resmen sona erdi. Siyah-beyazlı yönetim, 18 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirilen kritik toplantının ardından tecrübeli teknik adamla yolları ayırma kararı aldı.

Başkan Serdal Adalı ile Sergen Yalçın arasında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan görüşme saat 13.00 sıralarında başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantının ardından ayrılık kararı çıktı.

Beşiktaş’ta 30 Ağustos 2025 tarihinde başlayan ikinci Sergen Yalçın dönemi, yaklaşık 9 ayın ardından sona ermiş oldu. Siyah-beyazlı ekip, bu süreçte Süper Lig sezonunu 4’üncü sırada tamamlarken, hedef olarak gösterilen Türkiye Kupası’na ise yarı finalde veda etti.

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, ikinci dönemde çıktığı 39 resmi maçta 20 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Deneyimli teknik adam, siyah-beyazlı takımın başında 1.79 puan ortalaması yakaladı.

Beşiktaş yönetiminin teknik direktörlük görevi için önümüzdeki günlerde yeni isimlerle görüşmelere başlaması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin