2025 Yılı Hac Ön Kayıt İşlemleri Uzatıldı - Karabük Haber Postası
66e96dfa5c483
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Eylül, 2024 14:54 tarihinde yayınlandı
0
0

2025 Yılı Hac Ön Kayıt İşlemleri Uzatıldı

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun, 2025 yılı için hac ön kayıtlarının süresinin uzatıldığını açıkladı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine yapılan bu düzenlemeyle hac ön kayıtları 27 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek.

İl Müftüsü Ali Erhun, açıklamasında şunları söyledi: “2025 Yılı Hac ön kayıt işlemleri, vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine 27 Eylül 2024 tarihine kadar uzatılmıştır. Vatandaşlarımız, hac ön kayıt işlemlerini bu tarihe kadar e-Devlet (@ekapi) üzerinden ya da il ve ilçe müftülüklerimizde E-Devlet şifresi ile kolaylıkla gerçekleştirebilirler.”

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
XW2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 12:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’e yük taşıyan treninin vagonları ayrıldı

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Köyü’nde TCDD’ye ait yük treninin iki vagonu diğer vagonlardan ayrıldı. Olay nedeniyle tren seferlerinde aksama yaşanırken, bölgeye ekipler sevk edildi.

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Köyü’nde, Zonguldak-Karabük arası çalışan TCDD’ye ait yük treninin arka kısmındaki birbirine bağlı iki vagonu diğer vagonlardan ayrıldı. Sabah saatlerinde Türkali Köyü’nde meydana gelen olayda, Zonguldak’tan hareket eden ve Karabük’e gitmekte olan yük treninin iki vagonunun ayrıldığı bildirildi.

Vagonların birbirinden ayrılması sonucu tren seferlerinde aksama meydana geldi. Bölgeye TCDD ekiplerinin yönlendirildiği ve çalışmaların başladığı öğrenildi. Tren seferlerinin, bölgedeki çalışmanın tamamlanmasının ardından devam edeceği bildirildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin