2025 Yılı Hac Ön Kayıt İşlemleri Uzatıldı - Karabük Haber Postası
66e96dfa5c483
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Eylül, 2024 14:54 tarihinde yayınlandı
0
0

2025 Yılı Hac Ön Kayıt İşlemleri Uzatıldı

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun, 2025 yılı için hac ön kayıtlarının süresinin uzatıldığını açıkladı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine yapılan bu düzenlemeyle hac ön kayıtları 27 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek.

İl Müftüsü Ali Erhun, açıklamasında şunları söyledi: “2025 Yılı Hac ön kayıt işlemleri, vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine 27 Eylül 2024 tarihine kadar uzatılmıştır. Vatandaşlarımız, hac ön kayıt işlemlerini bu tarihe kadar e-Devlet (@ekapi) üzerinden ya da il ve ilçe müftülüklerimizde E-Devlet şifresi ile kolaylıkla gerçekleştirebilirler.”

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin