Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

2025 Yılı Hac Ön Kayıt İşlemleri Uzatıldı

Manşet Yayın: 17.09.2024 14:54
2025 Yılı Hac Ön Kayıt İşlemleri Uzatıldı

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun, 2025 yılı için hac ön kayıtlarının süresinin uzatıldığını açıkladı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine yapılan bu düzenlemeyle hac ön kayıtları 27 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek.

İl Müftüsü Ali Erhun, açıklamasında şunları söyledi: “2025 Yılı Hac ön kayıt işlemleri, vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine 27 Eylül 2024 tarihine kadar uzatılmıştır. Vatandaşlarımız, hac ön kayıt işlemlerini bu tarihe kadar e-Devlet (@ekapi) üzerinden ya da il ve ilçe müftülüklerimizde E-Devlet şifresi ile kolaylıkla gerçekleştirebilirler.”

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Okul Servis Araçları ile Güvenli Taşıma” Toplantısı

Manşet Yayın: 17.09.2024 15:05
“Okul Servis Araçları ile Güvenli Taşıma” Toplantısı

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevket Küçükzoroğlu Başkanlığında, İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Şube Müdürü Ayhan Özeken ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın katılımlarıyla “Okul Servis Araçları ile Güvenli Taşıma” toplantısı gerçekleştirildi.

Taşımalı eğitim kapsamında öğrencilerin sağlıklı, güvenli, mutlu bir şekilde okullara erişimlerinin sağlanması, taşımalı eğitim işlemlerinin sağlıklı ve düzenli yürütülebilmesi amacıyla Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda ilçede hizmet veren özel ve resmi öğrenci servis şoförlerine, rehberlere ve kooperatif yetkililerine yönelik bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantıda taşımalı eğitim öğrencilerinin sorunları, yaşanan aksaklıklar, çözüm önerileri, okul servis araçlarının denetimi konuları görüşüldü. Okul Servis Araçları Yönetmeliği, okul servis araçlarında aranacak şartlar ve şoför/rehber personelinin görev ve sorumlulukları üzerinde duruldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü toplantıda yaptığı konuşmada, ” 2024 – 2025 Eğitim Öğretim Yılı hepimiz için hayırlı olsun. En değerli varlıklarımız evlatlarımızın canını sizlere emanet ediyoruz. Bizler öğrencilerimizin güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğitimlerini sürdürmeleri için gerekli tedbirleri alıyoruz. Sizlerin de öğrencilerimizin servis araçlarında huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmanız gerekmektedir. Bir problem yaşadığınızda bizlere ulaşabilirsiniz. Kazasız belasız, öğrencilerimizin güven içinde okullarına ulaştığı bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Toplantıya katılan tüm servis şoförlerimize, rehber personellerimize ve kooperatif yetkililerimize teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455