Çorum’un Sungurlu ilçesinde cipin traktörün römorkuna arttan çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 6 kişi yaralandı.
Kaza, Sungurlu ilçesi Boğazkale-Sungurlu Karayolu Salmanköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Berat S. idaresineki 19 SU 823 plakalı cip, tıpkı istikamette seyir halinde olan Resul M. idaresindeki 19 SB 662 plakalı traktörün römorkuna geriden çarptı. Kazada şoförler ile cipte yolcu olarak bulunan Eren A., Hilmican D., Mustafa K. ve Yunus Emre Ç. yaralandı.
Kazayı gören öteki şoförlerin durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine sıhhat, jandarma ve itfaiye takımları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahaleleri yaralılardan Resul M. Sungurlu Devlet Hastanesi’ne, öbür yaralılar ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 2’sinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Jandarma takımları kazayla ilgili inceleme başlattı.