Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Kasım, 2021 11:51 tarihinde yayınlandı
0

2022 Yılı Bütçesi 70 Milyon TL

Karabük İl Özel İdaresi’nin 2022 yılı bütçesinin görüşüldüğü Kasım ayı toplantıları sona erdi. Görüşmeler sonrasında Karabük İl Özel İdaresi’nin 2022 yılı bütçesi 70 Milyon olarak oy birliği ile kabul edildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen’in başkanlığını yaptığı İl Genel Meclis toplantılarının son oturumunda, Karabük İl Özel İdaresi’nin 2022 yılı bütçesi 70 Milyon olarak oy birliği ile kabul edildi.

Gerçekleşen toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mesut Aydın tarafından 2022 yılı tahmini bütçesi okundu. Okunan bütçe sonrası İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen bütçeyi oylamaya sunarak meclis üyelerince oybirliğiyle kabul edildi.

Bütçe görüşmelerinin sona erdiği 20 günlük maratonun ardından özverili çalışmalarından dolayı İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür eden Başkan Sözen, “Öncelikle 2022 yılı İl Özel İdaresi bütçesi hayırlı ve uğurlu olsun. İl Genel Meclisimiz ve İl Özel İdaremiz, Karabük’ün en uzak köşesine kadar uzanan bir hizmet sahasına sahip. Nerede bir yerleşim yeri varsa orada devlet var, orada alt yapı, yol, elektrik ve su var. Bundan dolayı yaptığımız iş sorumlulukları olan kutsal bir iştir. Devletin parasını kamu hizmetlerinde sonuna kadar kullanarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar gösterdiğiniz uyumlu çalışmalardan dolayı İl Genel Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalarımızda hiçbir aksama olmadan kamu hizmetlerinin yapılmasına, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntısını gidermeye çalıştık.

Her yıl olduğu gibi bu yılda belirlenen hedeflerimizi aştık. Asfalt sezonuna başlamadan önce bir hedef vardı ve bugün çalışmalarımız neticesinde 105 kilometreye yakın sıcak asfaltı köy grup yollarımıza serdik. Burada uyum içerisinde çalışmanın, özverili ve mesai saati gözetmeksizin emek sarf eden herkesi katkısı var. Bu bağlamda da tekrar tüm Özel İdare çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Sözen son olarak Kasım ayı boyunca devam eden yoğun bütçe görüşmelerinin birlik ve beraberlik içerisinde tamamlandığını belirterek; “2022 yılı mali bütçesinin ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizlere bu imkânı sağlayan Hükümetimize, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Valimize, Genel Sekreterimize teşekkür ediyorum” dedi.

2022 yılı bütçesinin oy birliği ile kabul edildiği son toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi adına söz alan Safranbolu İl Genel Meclis Üyesi Nuri Kırımlı, birlik ve beraberlik içinde çalışmanın neticesinde bütçe görüşmelerinin sona erdiğini belirterek; “Meclis üyelerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Oy birliği ile kabul edilen bütçe İlimize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Bütçe görüşmelerinin son gününde Milliyetçi Hareket Partisi adına söz alan Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Kahriman, 20 gün süren yoğun toplantılarından ardından bütçenin onaylandığını ifade ederek; “Tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizler İlimiz, İlçelerimiz ve köylerimize daha iyi bir hizmet sunabilmek adına el birliğiyle çalışıyoruz. Yapılan hizmetlerde herkesin emeği var. 20 günlük süre zarfında bugün son bulan ve oy birliği ile neticelenen bütçe Ülkemize, İlimize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda silahli saldiri duzenlenen is yerinde kimyasal sizinti 3rwL5eKR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin