Reklam
Reklam

2022 KPSS Sınavı İptal Edildi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2022 10:27 tarihinde yayınlandı
0

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, 31 Temmuz’da yapılan KPSS oturumlarının iptal edildiğini açıkladı.

6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022’de yapılacak KPSS oturumlarının da ertelendiğini söyleyen Ersoy, iptal edilen ve ertelenen sınavlara ilişkin yeni takvimin en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağını bildirdi.

İLAVE ÜCRET İSTENMEYECEK

Sınavı iptal edilen KPSS adaylarından, gireceği yeni sınav için herhangi bir ilave ücret talep edilmeyeceği belirtildi.

Yeni KPSS takviminin 17 Eylül’de başlayacağını aktaran Ersoy şu şekilde konuştu:

“Ortaya çıkan eksiklik ve aksaklıkları açık yüreklilikle kamuoyuyla paylaşıp, tedbirleri alarak ÖSYM’nin milletin kalbindeki yerini güçlendirmekte kararlıyız. Hiç arzu etmediğimiz şekilde iptal ve ertelemelere sebebiyet veren bu talihsiz süreçten dolayı tüm adaylardan özür diliyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Minik öğrencilerden Başkan Çetinkaya’ya piknik daveti

Minik ogrencilerden Baskan Cetinkayaya piknik daveti
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Haziran, 2026 15:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük 5000 Evler Ömer Lütfü Özaytaç İlköğretim Okulu 2-B Sınıfı öğrenci ve velileri, Has Bahçe’de keyifli bir piknik organizasyonu düzenledi. Piknik esnasında sosyal medya üzerinden Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı etiketleyerek samimi bir davette bulunan öğrencilerin bu çağrısına, Başkan Çetinkaya’dan anlamlı bir karşılık geldi.

Öğrencilerin davetine kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Has Bahçe’ye belediye ekiplerini yönlendirerek çocuklara ve ailelerine ikramlar ve hediyeler ulaştırdı. Belediye ekiplerinin bu sürprizi karşısında büyük mutluluk yaşayan öğrenciler ve veliler, nazik jestinden dolayı Başkan Çetinkaya’ya teşekkür etti.

Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Has Bahçe’de piknik yaparken bizleri de sevgiyle yad eden 5000 Evler Ömer Lütfü Özaytaç İlköğretim Okulu 2-B sınıfı öğrenci ve velilerimizin o güzel davetini aldım. Önceden planlanan programlarımız sebebiyle davetinize icabet edemesek de gönlümüzün sizlerle olduğunu bilmenizi isterim. Bu tatlı buluşmaya ikramlarımız ve hediyelerimizle eşlik etmek istedik. Yüzünüzden gülücük, hanenizden neşe hiç eksilmesin. Geleceğimizin teminatı olan tüm evlatlarımızın gözlerinden öpüyorum.”

Karabük Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete açılan 5000 Evler Has Bahçe Sosyal Tesisleri, temiz havası, geniş yeşil alanları ve huzurlu ortamıyla her yaştan Karabüklüyü ağırlamaya devam ediyor. Kentin sosyal yaşamına yeni bir soluk getiren ve kısa sürede okul organizasyonları, aile piknikleri ile sosyal etkinliklerin ilk tercihi haline gelen Has Bahçe, şimdiden Karabük’ün en gözde ortak buluşma noktası oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin