Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mart, 2017 15:20 tarihinde yayınlandı
0

2017 Bahar Yarıyılı İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

 

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Üniversite Konseyi, Öğrenci Kulüpleri ve Toplulukların yer aldığı “2017 Bahar Yarıyılı İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi.

Aladağ Tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bünyamin Gün, idari personel ve Öğrenci Konseyi Üyeleri ile Kulüp ve Topluluk Üyesi öğrenciler katıldı.

2017 Bahar Yarıyılı İstişare Toplantısı’nda bu dönem gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerle ilgili değerlendirmeler yapıldı. Toplantının yanı sıra öğrenciler, düzenlenen piknikte gönüllerince eğlenme imkanı da buldu.

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zihinsel engelli kizina istismari ogrenince kalbi buna dayanmayan anne icin savsat halki bir araya 9gaPzAt4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zihinsel engelli kızına istismarı öğrenince kalbi buna dayanmayan anne için Şavşat halkı bir araya geldi

Artvin’de zihinsel engelli kızına yönelik cinsel istismar iddiasını öğrendikten sonra fenalaşarak hayatını kaybeden anne Nalan Kaya için vatandaşlar bir araya geldi. Düzenlenen yürüyüşte kadına, çocuğa ve engelli bireylere yönelik şiddete dikkat çekildi.

Artvin’in Şavşat ilçesinde zihinsel engelli kızına yönelik cinsel istismar iddiasını öğrendikten sonra fenalaşarak hayatını kaybeden Nalan Kaya için Şavşat Kadın Derneği öncülüğünde basın açıklaması ve yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe merkezinde toplanan vatandaşlar, ellerinde Nalan Kaya’nın fotoğraflarını taşıdı. Basın açıklamasının ardından kalabalık, Kaya’nın işlettiği markete kadar yürüyerek, iş yerinin kapısına gül ve karanfil bıraktı.

Grup adına basın açıklaması yapan Şavşat Kadın Derneği Başkanı Fatma Acar Çelik, “5 Mayıs 2026 tarihinde ilçemizde yaşanan ve hepimizin vicdanında derin yaralar açan elim olay karşısında bir araya geldik. Yapılan bu açıklama hiçbir siyasi düşüncenin ya da provokasyonun parçası değildir. Amacımız kadınlara, çocuklara ve engellilere yönelik her türlü şiddet ve istismarın karşısında olduğumuzu kamuoyuyla paylaşmaktır. İlçemizde yaşanan insanlık dışı olay hepimizi derinden sarstı. Evet bir annenin yüreği bu acıya dayanamadı. Bugün burada yükselen ses sadece öfkenin değil, vicdanın da sesi olsun istiyoruz. Hiçbir kadın korkuyla yaşamasın. Hiçbir çocuk suskun bırakılmasın. Hiçbir engelli birey savunmasız hissetmesin” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin