Karabük Belediye Meclisi Aralık Ayı ve 2015 yılının son meclis toplantısı, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Başkanlığında yapıldı.
Plan ve Bütçe Komisyonu ve İmar Komisyonu Raporu ile gündem harici konuların görüşüldüğü toplantıda bazı maddeler incelenmek üzere komisyonlara havale edilirken, Kasım ayı toplantısı ile ilgili komisyonlara havale edilen konular görüşülerek karara bağlandı.
Karabük Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı 06 Ocak 2016, Çarşamba günü tarihinde saat 17:00’de Kent Meydanı Belediye Konferans Salonunda toplanmak üzere sonra erdi.


2015 Yılının Son Meclis Toplantısı Yapıldı
Alevlere teslim olan ahşap ev kullanılamaz hale geldi
Kastamonu’da iki katlı ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, ev kullanılmaz hale geldi.
Olay, Akmescit Mahallesi Kırkodalı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tayfun ve Hülya Haliloğlu çiftine ait, iki katlı ahşap evde, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çevresinde bulunan diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, ev kullanılmaz hale geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.


