Karabük’te eski itfaiye müdürü ve kardeşine ait 2 katlı konutun çatı katında çıkan yangın, itfaiye takımlarının müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, gece yarısı merkeze bağlı Saitler köyünde meydana geldi. Karabük Belediyesi eski İtfaiye Müdürü Raif Üngören ve kardeşi Ulvi Üngören’e ilişkin 2 katlı konutun çatı katı, şimdi belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Gecenin karanlığında yükselen alevleri gören köylülerin ihbarı üzerine gelen itfaiye gruplarının müdahalesiyle yangın daha fazla büyümeden söndürüldü. Yangında çatı katı ve konut kullanılamaz hale geldi.
Evde kimsenin olmadığı sırada çıkan yangınla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.


0
2 katlı ev alevlere teslim oldu
0
0
Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı
Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.
Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.
Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

