Karabük’te eski itfaiye müdürü ve kardeşine ait 2 katlı konutun çatı katında çıkan yangın, itfaiye takımlarının müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, gece yarısı merkeze bağlı Saitler köyünde meydana geldi. Karabük Belediyesi eski İtfaiye Müdürü Raif Üngören ve kardeşi Ulvi Üngören’e ilişkin 2 katlı konutun çatı katı, şimdi belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Gecenin karanlığında yükselen alevleri gören köylülerin ihbarı üzerine gelen itfaiye gruplarının müdahalesiyle yangın daha fazla büyümeden söndürüldü. Yangında çatı katı ve konut kullanılamaz hale geldi.
Evde kimsenin olmadığı sırada çıkan yangınla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.


0
2 katlı ev alevlere teslim oldu
0
0
Karabük’te trafik kazalarında 24 kişi hayatını kaybetti
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2025 yılı verilerine göre Karabük’te meydana gelen trafik kazalarında 24 kişi yaşamını yitirdi.
Kentte yıl boyunca yaşanan 3 bin 916 trafik kazasının 992’si yaralamalı ve ölümlü olarak kayıtlara geçti. Bu kazalarda 14 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 10 kişi ise kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Söz konusu kazalarda ayrıca 1427 kişi yaralandı.
Veriler, trafik kazalarının kentte can kayıplarına yol açan önemli sorunlar arasında yer aldığını ortaya koydu.

