Karabük’te eski itfaiye müdürü ve kardeşine ait 2 katlı konutun çatı katında çıkan yangın, itfaiye takımlarının müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, gece yarısı merkeze bağlı Saitler köyünde meydana geldi. Karabük Belediyesi eski İtfaiye Müdürü Raif Üngören ve kardeşi Ulvi Üngören’e ilişkin 2 katlı konutun çatı katı, şimdi belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Gecenin karanlığında yükselen alevleri gören köylülerin ihbarı üzerine gelen itfaiye gruplarının müdahalesiyle yangın daha fazla büyümeden söndürüldü. Yangında çatı katı ve konut kullanılamaz hale geldi.
Evde kimsenin olmadığı sırada çıkan yangınla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.


2 katlı ev alevlere teslim oldu
Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı
Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.
Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

