2 gram uyuşturucu ile yakalandı tutuklandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ağustos, 2023 20:12 tarihinde yayınlandı
0
0

2 gram uyuşturucu ile yakalandı tutuklandı

Düzce’de uyuşturucu satıcısı olduğu belirlenen şahıslara karşı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Kabahatlerle Gayret Şubesi grupları operasyon düzenlendi. Uzun müddet teknik ve fiziki takip yapan gruplar şahsı üzerinde uyuşturucu ile yakaladı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde vilayet genelinde uyuşturucu unsur satıcılarıyla uğraş bütün süratiyle devam ediyor. Bu çerçevede uyuşturucu unsur ticareti yaptığı belirlenen 1 kuşkulu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Cürümlerle Gayret Şube Müdürlüğü gruplarınca yürütülen çalışmalar çerçevesinde uzun müddet takip edildi. Fiziki ve teknik takibi sonucunda şahıs yapılan operasyonda yakalandı. Şahsın üzerinde yapılan aramada ise 2 gram uyuşturucu unsur yakalandı.

Şahıs, emniyet Müdürlüğünde tamamlanan süreçlerinin akabinde çıkartıldığı Sulh Ceza Mahkemesince uyuşturucu husus ticareti yapma cürmünden tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca tutuklanan şahıstan uyuşturucu unsur aldığı tespit edilen 2 bireyde yakalanarak haklarında süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 11
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
20 Nisan, 2026 11:18 tarihinde yayınlandı
0
0

Okullarda alınan yeni güvenlik önlemleri belli oldu

Türkiye’yi yasa boğan kanlı saldırıların ardından okullarda güvenlik tedbirleri artırıldı. Kanlı saldırıların ardından harekete geçen yetkililer, bir daha benzer hadiselerin yaşanmaması için harekete geçerek bir dizi önlemler aldı.

Yeni kurallara göre öğrenciler artık okula yalnızca okul kıyafetiyle giriş yapabilecek. Sabah saatlerinde velilerin okul bahçesine alınmaması kararlaştırılırken, ders saatleri boyunca öğrenci, öğretmen ve okul personeli dışında kimsenin okul binasına girişine izin verilmeyecek.

Velilerin okula girişleri ise daha sıkı denetime tabi tutulacak. Okula gelmek isteyen velilerin önceden randevu alması ve kimlik ibraz etmesi zorunlu hale getirildi. Ayrıca veliler, öğrencilerin unuttukları ya da getirilmesi gereken eşyaları doğrudan sınıfa bırakmak yerine okul girişindeki güvenlik noktasına teslim edecek.

Birçok okulda teknolojik cihazlara da kısıtlama getirildi. Öğrencilerin cep telefonu, akıllı saat ve tablet gibi cihazlarla okula gelmeleri yasaklandı.

Okul çıkışlarında da yeni düzenlemeler dikkat çekiyor. Velilerin okul bahçesinde beklemesi yasaklanacak, öğrenciler belirlenen düzen içinde teslim edilecek. Ayrıca öğrencilerin hastane randevuları için önceden öğretmenlerine bilgi verilmesi gerekecek. Okuldan erken ayrılması gereken durumlarda ise velilerin mutlaka okul yönetimine önceden bildirimde bulunması şart koşuluyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin