Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mart, 2017 09:28 tarihinde yayınlandı
0

2. Finalist Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu

Karabük Kent Konseyi tarafından “Karabük’ün Gençleri Karabük’ü Tanıyor” sloganıyla düzenlenen Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması yarı finalleri devam ediyor.

Karabük Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda düzenlenen yarışmaya Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Nuri Ataseven, Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Karabük’ü tanıtan soruların sorulduğu yarışmada; Mevlana İmam Hatip Ortaokulu, Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu, Soğuksu Ortaokulu ve Yunus Emre Ortaokulu yarıştı. Yarışmanın sonucunda Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu finale çıkmayı başaran 2. ortaokul oldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
baru turkiyenin sosyal bilimler festivali sosyalfestte yerini aldi 7KfYuHZ9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ, Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest”te yerini aldı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) paydaşı olduğu Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest 2026’da en fazla projeyle başvuru yapan üniversiteler arasında yerini aldı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ve İstanbul Üniversitesi (İÜ) iş birliğinde toplumsal sorunlara yenilikçi ve insan odaklı çözümler üretmeyi amaçlayan Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest 2026 programı düzenlendi. Bartın Üniversitesinin (BARÜ) paydaşları arasında yer aldığı ve Türkiye’nin farklı üniversitelerinden akademisyenleri, öğrencileri ve paydaş kurum temsilcilerini bir araya getiren festivale Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Ceylan katıldı.

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde İstanbul Valisi Davut Gül’ün açılış konuşmalarıyla başlayan programda gençlerin sosyal model tasarlama becerilerini geliştirilmesi, toplumsal sorunlara çözüm odaklı yaklaşması, bilimsel düşünceyi gündelik hayatla buluşturmasının önemi vurgulandı.

Sosyal bilimler alanında farkındalık oluşturmayı amaçlayan Sosyalfest’te BARÜ’lüler önemli bir başarıya imza atarak en çok başvuru gönderen üniversiteler arasına girdi. Elde edilen başarı dolayısıyla verilen plaket, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ceylan’a verildi.

Gün boyunca festival kapsamında gerçekleştirilen etkinlikleri de takip eden Prof. Dr. Ceylan, üniversiteler arası akademik ve kültürel iş birliklerinin önemine değinerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin