blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2024 09:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

2 bin 604 adet uyuşturucu hap ile yakalanan 2 kişi tutuklandı

Karabük’te 2 bin 604 adet uyuşturucu hap ile yakalanan 2 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri , uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Ankara Yolu Bölge Trafik Önü Uygulama Noktasında Y.D. ve M.A. isimli şahısların bulunduğu araç, şüphe üzerine durduruldu. Araç ve üst aramasında 2 bin 604 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
14 Ekim, 2025 15:09 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

YRP’den  “Doğu Türkistan Yalnız Değildir” Etkinliği

Yeniden Refah Partisi (YRP)  Karabük Merkez İlçe Başkanlığı, Doğu Türkistan'daki zulme dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Partililer, "Doğu Türkistan Yalnız Değildir" sloganıyla Karabük Hürriyet Caddesi'nde bayrak dağıtımı gerçekleştirdi.

Hürriyet Caddesi'nde yapılan etkinliğe Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı İsmail Özer ve Merkez İlçe Başkanı Yunus Emre Ulu da katıldı. İl ve ilçe teşkilatı mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, vatandaşlara Doğu Türkistan'ın milli sembolü olan Gökbayraklar dağıtıldı.

Merkez İlçe Başkanı Yunus Emre Ulu ve İl Başkanı İsmail Özer, yaptıkları açıklamalarla Doğu Türkistan halkının yanında oldukları mesajını verdi. Liderler, yaşanan insan hakları ihlallerine ve zulme karşı sessiz kalınmaması gerektiğini vurgulayarak, tüm dünyayı Doğu Türkistan'a destek olmaya çağırdı. Etkinlik boyunca hem partililer hem de vatandaşlar, ellerinde Gökbayraklarla Doğu Türkistan'a desteklerini gösterdi. Partinin bu duyarlı faaliyeti, Karabük halkı tarafından da takdirle karşılandı. Yeniden Refah Partisi, Doğu Türkistan konusundaki farkındalığı artırma ve mazlum milletlere destek olma yönündeki çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin