Reklam
Reklam

2 bin 300 km pedal çeviren Alman karı koca Türkiye’yi geziyor

2 bin 300 km pedal ceviren alman kari koca turkiyeyi geziyor
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Eylül, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
0

Almanya’nın Münih şehrinden 4 ay önce yola çıkan Alman karı koca 2 bin 300 km pedal çevirerek Karabük’e geldi.

Türkiye’yi bisikletleri gezen Alman çift, Karabük’ün Eflani ilçesinde göletleri gezdi.

4 ay önce bisikletleri ile dünya turuna çıkan Alman Turistler David ve Uschi lynch çifti Türkiye’nin çeşitli illerini gezerek keşfetme imkanı buluyor.

Batı Karadeniz bölgesini gezen Alman çift Karabük’ün Eflani ilçesinde mola verdi. Alman Turistler David ve Uschi lynch 4 ay önce Almanya’nın Münih Kentinden bisikletleri ile yola çıktıklarını Romanya, Bulgaristan ,Yunanistan ve Türkiye’de çeşitleri yerleri gezdiklerini belirtti.

Türkiye’nin her yerinin ayrı bir güzel olduğunu ifade eden çift Eflani ilçesini gezdikten sonra bisikletleri ile birlikte Daday üzerinden Kastamonu, Sinop ve Samsun’u gezdikten sonra Avustralya’ya gideceklerini belirti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta fuhuş operasyonunda 2 tutuklama

zonguldakta fuhus operasyonunda 2 tutuklama FIJzkuwi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince fuhşa teşvik ve aracılık suçlarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde fuhşa teşvik ve aracılık eylemlerini deşifre etmek amacıyla 2 aylık bir çalışma yürüttü. İncelemeler sonucunda mağdur kadınları erkeklerle buluşturduğu tespit edilen İ.Ç. ve A.B., 16 Haziran’da düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 34 bin 65 TL nakit para ve soruşturmaya konu dijital materyaller ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 17 Haziran’da adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Valilik, toplum ahlakını bozan suçlara karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin