Samsun’un Havza ilçesinde 2 arabanın baş başa çarpıştı kazada 1 uzman çavuş hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Havza-Vezirköprü yolunda meydana gelen kazada, Nadir Tütüncü (42) yönetimindeki 38 BA 251 plakalı araba ile karşı taraftan gelen Uzman Çavuş Ayhan Eğilmez’in (25) kullandığı 05 FR 545 plakalı araba çarpıştı. Yoldan çıkarak savrulan arabalardan biri karayolunda seyir halinde olan Aslan Bilen’in(43) kullandığı motosiklete çarptı.
Kazada araçlarda sıkışan yaralılar, itfaiye amirliğine bağlı takımlar tarafından çıkarıldı. Kazada, her 2 şoförün yanı sıra arabalardaki Fatma Betül Tütüncü (41), Berk Tütüncü (8), Beren Tütüncü (13), Aslan Bilen (43), Kübra Eğilmez (22) ve 4 aylık bebek Aplarslan Eğilmez yaralandı.
Yaralılar, sıhhat takımlarınca Havza Devlet Hastanesine kaldırılırken ağır yaralanan şoför Ayhan Eğilmez sıhhat takımlarının tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı. Ayhan Eğilmez’in Osmaniye Vilayet Jandarma Komutanlığı’nda jandarma uzman çavuş olarak vazife yaptığı, tatil müsaadesi için memleketi Havza’ya geldiği öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


2 araba baş başa çarpıştı: 1 uzman çavuş meyyit, 7 yaralı
Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar
Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.
Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

