2 araba baş başa çarpıştı: 1 uzman çavuş meyyit, 7 yaralı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ağustos, 2023 12:12 tarihinde yayınlandı
0
0

2 araba baş başa çarpıştı: 1 uzman çavuş meyyit, 7 yaralı

Samsun’un Havza ilçesinde 2 arabanın baş başa çarpıştı kazada 1 uzman çavuş hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Havza-Vezirköprü yolunda meydana gelen kazada, Nadir Tütüncü (42) yönetimindeki 38 BA 251 plakalı araba ile karşı taraftan gelen Uzman Çavuş Ayhan Eğilmez’in (25) kullandığı 05 FR 545 plakalı araba çarpıştı. Yoldan çıkarak savrulan arabalardan biri karayolunda seyir halinde olan Aslan Bilen’in(43) kullandığı motosiklete çarptı.

Kazada araçlarda sıkışan yaralılar, itfaiye amirliğine bağlı takımlar tarafından çıkarıldı. Kazada, her 2 şoförün yanı sıra arabalardaki Fatma Betül Tütüncü (41), Berk Tütüncü (8), Beren Tütüncü (13), Aslan Bilen (43), Kübra Eğilmez (22) ve 4 aylık bebek Aplarslan Eğilmez yaralandı.

Yaralılar, sıhhat takımlarınca Havza Devlet Hastanesine kaldırılırken ağır yaralanan şoför Ayhan Eğilmez sıhhat takımlarının tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı. Ayhan Eğilmez’in Osmaniye Vilayet Jandarma Komutanlığı’nda jandarma uzman çavuş olarak vazife yaptığı, tatil müsaadesi için memleketi Havza’ya geldiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kendilerini uyaran adami darp eden sahislar otomobili birakip kacti 3vR4Bp39
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kendilerini uyaran adamı darp eden şahıslar otomobili bırakıp kaçtı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 3 şahıs, trafikte kızını rahatsız ettikleri için kendilerini uyaran adamı darp edip otomobili yolda bırakarak kaçtı. Darp edilen vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Olay, Tosya ilçesi Rıhtım Boyu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.K. isimli vatandaş otomobiliyle, kızı S.K. ise motosikletiyle evlerine gitmek için arka arkaya seyir halindeyken, aynı yöndeki bir otomobildeki 3 genç, S.K. idaresindeki motosikleti taciz etti. Durumu fark eden H.K. aracını durdurarak, otomobildeki gençleri uyarmak istedi. Araçta bulunan 3 genç, çıkan tartışma sırasında H.K.’yi darp etti. Bu sırada sesleri duyan vatandaşlar araya girerek kavgayı ayırdı. Olayın ardından 3 genç, bulundukları otomobili olay yerinde bırakarak kaçtı.

Yaşlı adam hastaneye kaldırıldı

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Darp edilen H.K. sağlık ekipleri tarafından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, olay yerinde bırakılan otomobilin sahibinin oğlu olduğu öğrenilen ve olaya karıştığı değerlendiren 1 kişiyi olay yerinin yanında bulunan okulun bahçesinde yakaladı. Şahıs, polis merkezine götürdü. Şahısların olay yerinde bıraktığı otomobil ise otoparka çekildi.

Olayın S.K.’nin kullandığı motosikletin trafikte şahıslar tarafından taciz edilmesiyle başladığını ifade eden gördü tanığı Akif Dalsız, “Ben sesler üzerine geldiğimde, kızın babası, ‘ayıp değil mi, gençlik böyle olur mu’ diyordu. Daha sonra çocuk adamın yakasına yapıştı, adam da onun yakasına yapıştı. Büyüğe hiç saygı yok. Ayırmaya kalktığımızda ilk önce kıza vurdu. Babası, ‘ne yapıyorsun’ derken ona saldırdılar. Millette ahlak kalmamış, bu gençlik nereye gidiyor bilmiyoruz. Nereye kadar böyle devam edecek” dedi.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan diğer 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin