1988 model minibüsü çocukluk hayaline dönüştürdü - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Kasım, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

1988 model minibüsü çocukluk hayaline dönüştürdü

Tokat’ta baba mesleği olan minibüs servisçiliği mesleğini devam ettiren bir kişi, 6 ayda yenilediği 1988 model Magirus minibüsüyle çocukluk hayalini gerçekleştirdi.
Tokat’ta yaşayan 40 yaşındaki Murat Yazıcı, minibüs şoförü olan babasından ilham alarak büyüttüğü çocukluk hayalini gerçekleştirdi. Küçüklüğünden beri hayalini kurduğu 1988 model Magirus minibüsü satın alan Yazıcı, aracı yenilemek için 6 ayda tamamladı. Tamamen orijinal detaylarına sadık kalarak restore edilen minibüs hem nostaljik hem de şık bir görünüme kavuştu. Minibüs, Yazıcı için özel bir tutkunun simgesi oldu.
“Geçmişe yolculuk yapıyorum”
Her detayını özenle koruduğunu belirten Murat Yazıcı, minibüsüne adeta gözü gibi bakıyor. Babasının mesleğinden etkilendiğini söyleyen Yazıcı, “Bu minibüs çocukluk hayalimdi, onunla geçmişe yolculuk yapıyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaax
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 17:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Bahçeye uçup takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı

Karabük-Kastamonu karayolunda kontrolden çıkarak bahçeye uçup takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Kaza, Çıraklar köyü mevkisinde meydana geldi. F.Y.  idaresindeki 37 AAS 310 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı ve yol kenarındaki bahçeye savruldu.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin