blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ekim, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

1934 model aracın yayında fotoğraf çektirmek sıraya girdiler

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtkabir’de sergilenen 1934 model arabasının benzeri, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Trabzon’a getirilerek sergilenirken, araç yoğun ilgi gördü. Trabzonlular, Samsun’dan getirilerek Valilik binası önünde sergilenen aracın yanında cep telefonlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Trabzon’un Ortahisar Mahalle Muhtarı Süleyman Kara, aracın geçen yıl da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Trabzon’da vatandaşın ziyaretine sunulduğunu belirterek “Bu araba törenlerde önemli günlerde milli bayramlarda kullanılıyor. Burada vatandaşın ziyaretine açıldı. Araba Samsun’da duruyor. Geçen sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında da Trabzon’a gelmişti. Bu sene de Ortahisar Belediyesinin katkılarıyla Trabzon’a getirdik. Halkımızın yoğun bir ilgisi var. Cumhuriyet Bayramı törenlerinde meydan bölgesinde de vatandaşın ziyaretine açılmıştı çok güzel ilgi gördü. Okullarımız da ziyaret ediyor. Araç 1934 model. Araç Samsun’da yapıldı orijinaliyle bire bir aynı. Vatandaş çok yoğun ilgi gösteriyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 17:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’teki Yangın 4. Gününde

Karabük'te 4 gündür devam eden orman yangını rüzgarın etkisiyle hızla yayılmaya devam ediyor.
74 saattir kontrol altına alınmaya çalışılan yangın Üçbaş, Sofular ve Aktaş köylerine doğru ilerleyerek yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Daha önce tedbir amaçlı boşaltılan köylerde alevlerin önünü kesmek için havadan ve karadan müdahale devam ederken, etkili olan rüzgar nedeniyle ekipler zaman zaman sıkıntı yaşıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin