1934 model aracın yayında fotoğraf çektirmek sıraya girdiler - Karabük Haber Postası
1934 model aracin yayinda fotograf cektirmek siraya girdiler
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ekim, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

1934 model aracın yayında fotoğraf çektirmek sıraya girdiler

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtkabir’de sergilenen 1934 model arabasının benzeri, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Trabzon’a getirilerek sergilenirken, araç yoğun ilgi gördü. Trabzonlular, Samsun’dan getirilerek Valilik binası önünde sergilenen aracın yanında cep telefonlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Trabzon’un Ortahisar Mahalle Muhtarı Süleyman Kara, aracın geçen yıl da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Trabzon’da vatandaşın ziyaretine sunulduğunu belirterek “Bu araba törenlerde önemli günlerde milli bayramlarda kullanılıyor. Burada vatandaşın ziyaretine açıldı. Araba Samsun’da duruyor. Geçen sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında da Trabzon’a gelmişti. Bu sene de Ortahisar Belediyesinin katkılarıyla Trabzon’a getirdik. Halkımızın yoğun bir ilgisi var. Cumhuriyet Bayramı törenlerinde meydan bölgesinde de vatandaşın ziyaretine açılmıştı çok güzel ilgi gördü. Okullarımız da ziyaret ediyor. Araç 1934 model. Araç Samsun’da yapıldı orijinaliyle bire bir aynı. Vatandaş çok yoğun ilgi gösteriyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda fazla tonajli tomruk tasiyan kamyon surucusune para cezasi kesildi qPYODMEV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da fazla tonajlı tomruk taşıyan kamyon sürücüsüne para cezası kesildi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde jandarma trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrollerinde, kapasitesinin üzerinde yük taşıdığı belirlenen tomruk yüklü kamyonun sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Mudurnu-Akyazı karayolu üzerinde denetimlerini sürdüren İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, ağır vasıtalara yönelik uygulama yaptı. Denetimler sırasında durdurulan ve yapılan kontrollerde fazla tonajla ilerlediği tespit edilen tomruk yüklü kamyonun sürücüsü hakkında cezai işlem yapıldı.

Ekiplerin, güzergah üzerindeki trafik güvenliğini sağlamak ve kural ihlallerini önlemek amacıyla denetimlerine aralıksız devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin