19 yaşındaki genç babasını bıçakladı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0

19 yaşındaki genç babasını bıçakladı

Bolu’da saatin geç olması nedeniyle meskene gelmeyen 19 yaşındaki oğluyla tartışan baba, evladı tarafından bıçaklandı.

Olay, Köroğlu Mahallesi Gerede Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, baba Mustafa Ç., saatin geç olması nedeniyle konuta gelmeyen 19 yaşındaki oğlu Umutcan Ç.’yi telefonla aradı. Telefonda babasıyla tartışan genç daha sonra meskene geldi. Meskende büyüyen tartışma sonrasında Umutcan Ç. konutta bulunan ekmek bıçağıyla babasına saldırdı. Umutcan Ç., bıçakla babasını baldırından ve kulağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat grupları geldi. Polis takımları tarafından Umutcan Ç. gözaltına alındı. Yaralı baba ise sıhhat gruplarınca ambulansa bindirilerek, hastanede tedavi altına alındı.

“Babası, Umutcan’ı ısırdı”

Umutcan Ç.’nin olay öncesinde yanında bulunan arkadaşı ise, “Kapının önünde hengame etmeye başladılar. Babası, Umutcan’ı ısırdı. Isırdıktan sonra bıçağı aldı meskenden. Bıçakladığı yeri görmedim ben” dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede santiye kavgasi kanli bitti 2 isci yarali p7bDed5j
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de şantiye kavgası kanlı bitti: 2 işçi yaralı

Rize’de dün gece bir inşaat şantiyesinde çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüşünce 2 işçi yaralandı.

Olay Rize merkeze Hamidiye Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, şantiye çalışanları arasında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Sözlü tartışma bir anda kavgaya ve ardından bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaşanan olayda E.S isimli şahıs, E.D. ve B.D isimli iki işçiyi bıçakla yaraladı. Boğaz bölgesinden bıçak darbesi alan ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan E.D.,’nin hayati tehlikesinin devam ederken, karın bölgesinden yaralanan B.D. ise Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. B.D.’nin de yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayın ardından kaçan E.S. ise kısa sürede polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin