Reklam
Reklam

19 yaşındaki genç babasını bıçakladı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
0

Bolu’da saatin geç olması nedeniyle meskene gelmeyen 19 yaşındaki oğluyla tartışan baba, evladı tarafından bıçaklandı.

Olay, Köroğlu Mahallesi Gerede Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, baba Mustafa Ç., saatin geç olması nedeniyle konuta gelmeyen 19 yaşındaki oğlu Umutcan Ç.’yi telefonla aradı. Telefonda babasıyla tartışan genç daha sonra meskene geldi. Meskende büyüyen tartışma sonrasında Umutcan Ç. konutta bulunan ekmek bıçağıyla babasına saldırdı. Umutcan Ç., bıçakla babasını baldırından ve kulağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat grupları geldi. Polis takımları tarafından Umutcan Ç. gözaltına alındı. Yaralı baba ise sıhhat gruplarınca ambulansa bindirilerek, hastanede tedavi altına alındı.

“Babası, Umutcan’ı ısırdı”

Umutcan Ç.’nin olay öncesinde yanında bulunan arkadaşı ise, “Kapının önünde hengame etmeye başladılar. Babası, Umutcan’ı ısırdı. Isırdıktan sonra bıçağı aldı meskenden. Bıçakladığı yeri görmedim ben” dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

KOF-DER’den müzik şölenine davet

kof derden muzik solenine davet 8JQmheLD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.

KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin