Karabük Belediyesi tarafından her mahalleye yaptırılan Sosyal Yaşam Merkezilerinin 19.ncusunun temeli Esentepe Mahallesinde atıldı.
Temel atma öncesi açılış konuşması yapan Mahalle Muhtarı Ahmet Esen; “Bugün önemli bir hizmet için burada bulunuyoruz. Mahallemize yakışır bir muhtarlık binamız yoktu. Belediye Başkanımızla görüşmelerimiz neticesinde böyle güzel bir hizmeti mahallemize sundukları için mahallem ve tüm komşularım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Muhtar Esen’in konuşmasından sonra söz alan Başkan Vergili; “Sosyal Yaşam Merkezimiz mahallemize hayırlı uğurlu olsun, asansör kulemiz mahallemize hayırlı uğurlu olsun ve görev süremiz içerisinde mahallemizin hiçbir eksiği kalmayacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık. Allah’a emanet olun” dedi.
Konuşmaların ve yapılan duanın ardından Yeşil Mahalle Salı Pazarı Sosyal Yaşam Merkezi 19. Sosyal Yaşam Merkezi temeli atıldı.


103
19. SYM’nin Temeli Esentepe Mahallesinde Atıldı
475
Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı
Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.
Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


