Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mayıs, 2015 14:27 tarihinde yayınlandı
0

19. SYM’nin Temeli Esentepe Mahallesinde Atıldı

Karabük Belediyesi tarafından her mahalleye yaptırılan Sosyal Yaşam Merkezilerinin 19.ncusunun temeli Esentepe Mahallesinde atıldı.
Temel atma öncesi açılış konuşması yapan Mahalle Muhtarı Ahmet Esen; “Bugün önemli bir hizmet için burada bulunuyoruz. Mahallemize yakışır bir muhtarlık binamız yoktu. Belediye Başkanımızla görüşmelerimiz neticesinde böyle güzel bir hizmeti mahallemize sundukları için mahallem ve tüm komşularım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Muhtar Esen’in konuşmasından sonra söz alan Başkan Vergili; “Sosyal Yaşam Merkezimiz mahallemize hayırlı uğurlu olsun, asansör kulemiz mahallemize hayırlı uğurlu olsun ve görev süremiz içerisinde mahallemizin hiçbir eksiği kalmayacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık. Allah’a emanet olun” dedi.
Konuşmaların ve yapılan duanın ardından Yeşil Mahalle Salı Pazarı Sosyal Yaşam Merkezi 19. Sosyal Yaşam Merkezi temeli atıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin