19. SYM’nin Temeli Esentepe Mahallesinde Atıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mayıs, 2015 14:27 tarihinde yayınlandı
0
0

19. SYM’nin Temeli Esentepe Mahallesinde Atıldı

Karabük Belediyesi tarafından her mahalleye yaptırılan Sosyal Yaşam Merkezilerinin 19.ncusunun temeli Esentepe Mahallesinde atıldı.
Temel atma öncesi açılış konuşması yapan Mahalle Muhtarı Ahmet Esen; “Bugün önemli bir hizmet için burada bulunuyoruz. Mahallemize yakışır bir muhtarlık binamız yoktu. Belediye Başkanımızla görüşmelerimiz neticesinde böyle güzel bir hizmeti mahallemize sundukları için mahallem ve tüm komşularım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Muhtar Esen’in konuşmasından sonra söz alan Başkan Vergili; “Sosyal Yaşam Merkezimiz mahallemize hayırlı uğurlu olsun, asansör kulemiz mahallemize hayırlı uğurlu olsun ve görev süremiz içerisinde mahallemizin hiçbir eksiği kalmayacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık. Allah’a emanet olun” dedi.
Konuşmaların ve yapılan duanın ardından Yeşil Mahalle Salı Pazarı Sosyal Yaşam Merkezi 19. Sosyal Yaşam Merkezi temeli atıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile samsunda mn7gOqzb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile Samsun’da

Türkiye ile Rusya arasındaki deniz turizmi yeniden hareketlenirken, Rus turistleri taşıyan Astoria Grande aylar sonra Samsun’a demirledi. 856’sı yolcu olmak üzere toplam bin 300 kişilik kafile, kente turizm açısından canlılık getirdi.

Sochi Limanı’ndan hareket eden kruvaziyer; İzmir, İstanbul ve Bartın duraklarının ardından sabah saatlerinde Samsun Limanı’na ulaştı. Liman işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, vakit kaybetmeden kenti keşfetmeye başladı.

Ziyaretçiler en çok Atakum sahili, Amisos Tepesi ve Bandırma Vapuru Müzesi’ne ilgi gösterirken, şehir merkezindeki alışveriş noktalarında da yoğunluk oluşturdu. Turistlerin bir kısmı ise düzenlenen turlarla Samsun’un ilçelerindeki turistik alanları gezdi.

Günün ilerleyen saatlerinde Samsun’dan ayrılması planlanan kruvaziyer, rotasını Trabzon’a çevirecek. Buradaki ziyaretin ardından gemi, yeniden Rusya’ya dönerek Türkiye turunu tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin