Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mayıs, 2015 14:27 tarihinde yayınlandı
0

19. SYM’nin Temeli Esentepe Mahallesinde Atıldı

Karabük Belediyesi tarafından her mahalleye yaptırılan Sosyal Yaşam Merkezilerinin 19.ncusunun temeli Esentepe Mahallesinde atıldı.
Temel atma öncesi açılış konuşması yapan Mahalle Muhtarı Ahmet Esen; “Bugün önemli bir hizmet için burada bulunuyoruz. Mahallemize yakışır bir muhtarlık binamız yoktu. Belediye Başkanımızla görüşmelerimiz neticesinde böyle güzel bir hizmeti mahallemize sundukları için mahallem ve tüm komşularım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Muhtar Esen’in konuşmasından sonra söz alan Başkan Vergili; “Sosyal Yaşam Merkezimiz mahallemize hayırlı uğurlu olsun, asansör kulemiz mahallemize hayırlı uğurlu olsun ve görev süremiz içerisinde mahallemizin hiçbir eksiği kalmayacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık. Allah’a emanet olun” dedi.
Konuşmaların ve yapılan duanın ardından Yeşil Mahalle Salı Pazarı Sosyal Yaşam Merkezi 19. Sosyal Yaşam Merkezi temeli atıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta ebeveynlere yonelik sinav kaygisi semineri pX5SjwY4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta ebeveynlere yönelik sınav kaygısı semineri

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Sağlıklı Hayat Saatleri” etkinlikleri kapsamında “Çocuklarda ve Ergenlerde Sınav Kaygısına Ebeveyn Yaklaşımı” konulu bir bilgilendirme programı düzenleniyor.

Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanları Uzm. Dr. Pınar Ayaroğlu ve Uzm. Dr. Dilara Medet Albayrak’ın konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte, ailelere sınav dönemindeki çocuklara nasıl yaklaşılması gerektiği konusunda bilgiler aktarılacak.

Seminer, 10 Haziran 2026 tarihinde Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin