Reklam
Reklam
671a2edf70ac3
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
24 Ekim, 2024 14:26 tarihinde yayınlandı
0

182 Projeye 19 Milyar 346 Milyon TL’lik Dev Kaynak

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 2024 Yılı 3. Dönemi’ne ilişkin yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Vali Yavuz, Karabük’te çeşitli sektörlerde yürütülen toplam 182 projeye 19 milyar 346 milyon TL’lik kaynak ayrıldığını duyurdu.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, İldeki 2024 Yılı yatırımlarına ilişkin verdiği bilgide, İl genelinde 2024 Yılı içerisinde Ulaştırma Sektörü’nde 33, Eğitim Sektörü’nde 29, Kültür-Turizm Sektörü’nde 12, Tarım Sektörü’nde 86, Enerji Sektörü’nde 3, Sağlık Sektörü’nde 4, Konut Sektörü’nde 2, İmalat Sektörü’nde 3 ve Diğer Kamu Hizmetleri Sektörü’nde 10 olmak üzere toplam 182 projenin yürütüldüğünü belirtti.

TOPLAM PROJE MALİYETİ 19 MİLYAR 346 MİLYON 296 BİN TL

Toplam proje maliyetinin 19 milyar 346 milyon 296 bin TL olduğunu belirten Vali Mustafa Yavuz, önceki yıllarda bu projelere 4 milyar 803 milyon 868 bin TL harcama yapıldığını, 2024 Yılı 3. Dönem sonuna kadar ise 1 milyar 925 milyon 277 bin TL daha harcama planlandığını kaydetti. 2024 Yılı ödeneklerinin toplamı ise 3 milyar 70 milyon 279 bin TL olarak açıklandı.

Karabük’te gerçekleştirilecek bu projelerin, İlin ekonomik ve sosyal kalkınmasına büyük katkı sağlaması beklenirken, Valilik ve ilgili kurumların yatırımların en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmalarını hızlandırmayı hedefliyor.

Öte yandan bu projelerin gerçekleştirilmesiyle birlikte, Karabük’ün çeşitli sektörlerde gelişmesi ve istihdam olanaklarının artması planlanıyor. Gerçekleştirilecek projelerle hem altyapı hem de sosyal alanlarda önemli iyileştirmeler sağlanacağı bildirilirken,  Valiliğin yatırımların düzenli bir şekilde takip edilerek, zamanında tamamlanmasını sağlamak için gerekli adımları atmaya devam edeceği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
swa 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
24 Mayıs, 2026 13:26 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da mezarlılar temizleniyor

Safranbolu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu ve temiz bir ortamda gerçekleştirebilmeleri amacıyla mezarlıklarda kapsamlı temizlik, bakım ve çevre düzenleme çalışması başlattı.

Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, koordineli bir şekilde şehir mezarlığında hummalı bir çalışma yürütüyor.

Ziyaretçilerin mağduriyet yaşamaması için yürütülen çalışmalar kapsamında, mezarlık genelinde yabani ot biçme ve temizlik işlemleri gerçekleştirildi.

Ekipler, aziz şehitlerimizin kabirlerini de unutmadı. Şehitliklerde yürütülen özel çalışmalarda, şehitlerin kabirlerinin bakımları özenle yapılarak çiçeklendirme işlemleri tamamlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan ortak açıklamada; Bayram arifesinde ve bayram süresince yoğunlaşacak kabir ziyaretlerinin sorunsuz geçmesi için çalışmaların aralıksız sürdürüleceği belirtilirken tüm vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir Kurban Bayramı geçirmesi temennisinde bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin