Reklam
Reklam

17 yaşında 2 metre 13.5 santim

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Haziran, 2014 15:26 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu İlçesi’nde yaşayan 17 yaşındaki Rumeysa Gelgi, 2 metre 13.5 santim boyu ile dünyanın 18 yaş altı en uzun boylu kızı olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. Dünyanın18 yaş altı en uzun boylu kızı unvanına sahip olan Rümeysa için Safranbolu’ya gelecek olan Guinness World Records yetkilileri de bunu tescilledikten sonra Rümeysa’ya sertifikasını verecekler. Guinness World Records Türkiye Hakemi ve Sorumlusu Şeyda Subaşı, Mart 2014’te Safranbolu’ya gelerek Rumeysa Gelgi’nin boyunu 2 metre 13.5 santim olarak ölçüp dünyanın 18 yaş altı en uzun boylu genç kızı olarak tescilledi. Rumeysa Gelgi’ye, 9 Temmuz’da Misak-ı Milli Meydanı’nda düzenlenecek törenle sertifikasının verileceği belirtildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin