17 yaşında 2 metre 13.5 santim - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Haziran, 2014 15:26 tarihinde yayınlandı
0
0

17 yaşında 2 metre 13.5 santim

Safranbolu İlçesi’nde yaşayan 17 yaşındaki Rumeysa Gelgi, 2 metre 13.5 santim boyu ile dünyanın 18 yaş altı en uzun boylu kızı olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. Dünyanın18 yaş altı en uzun boylu kızı unvanına sahip olan Rümeysa için Safranbolu’ya gelecek olan Guinness World Records yetkilileri de bunu tescilledikten sonra Rümeysa’ya sertifikasını verecekler. Guinness World Records Türkiye Hakemi ve Sorumlusu Şeyda Subaşı, Mart 2014’te Safranbolu’ya gelerek Rumeysa Gelgi’nin boyunu 2 metre 13.5 santim olarak ölçüp dünyanın 18 yaş altı en uzun boylu genç kızı olarak tescilledi. Rumeysa Gelgi’ye, 9 Temmuz’da Misak-ı Milli Meydanı’nda düzenlenecek törenle sertifikasının verileceği belirtildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
vqvqvqvq
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
27 Nisan, 2026 13:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te bir yanda ziyaret diğer yanda bilgilendirme

Karabük’te faaliyetlerini sürdüren Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve sendika yönetimi, hem işyeri ziyaretlerini hem de toplu sözleşme süreçlerine ilişkin bilgilendirme çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Sendika yönetimi, bir yandan yetkili oldukları işyerlerinde devam eden toplu iş sözleşmesi süreçleri hakkında çalışanlara bilgi verirken, diğer yandan da KARDEMİR bünyesinde görev yapan emekçileri çalıştıkları alanlarda ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde dinliyor.

Şube Başkanı Kenan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bir yandan KARDEMİR’de çalışan emekçi kardeşlerimizin sorunlarını dinlerken, diğer yandan Karabük’te yetkili olduğumuz haddehaneleri ziyaret ederek devam eden toplu sözleşme süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin