Reklam
Reklam

17 İlde DEAŞ’a Yönelik “Gürz-35” Operasyonları: 42 Şüpheli Yakalandı

67778b1261997
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2025 10:01 tarihinde yayınlandı
0

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 17 ilde DEAŞ’a yönelik düzenlenen “Gürz-35” operasyonlarında 42 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlıklarınca; Adana, Ankara, Balıkesir, Batman, Bursa, Bitlis, Diyarbakır, Edirne, Gaziantep, İstanbul, Kahramanmaraş, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Mardin, Mersin ve Şanlıurfa’da son 1 hafta içerisinde DEAŞ’a yönelik “Gürz-35” operasyonları düzenlendi.

Operasyonlar sonucu 42 şüpheli yakalanırken şüphelilerin, terör örgütüne üye olduğu, örgüte finans sağladığı ve sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edildi. Operasyonlar sonucunda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Semih Ali

    🇹🇷💚🇹🇷 Allah razı olsun Allah yolunda hizmette bulunan sorumluluk sahibi yetkililerden…. Temizlik İmanı yarısıdır diye geçer İslami kaynaklarda …. Kitabımız Kuran ı Kerim de her konuda önceden tedbirini al der🇹🇷💚🇹🇷

Yeni yorumlara kapalı.

Karabük Özel İdare personeline yangın, deprem tatbikatı

23
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Haziran, 2026 12:32 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Özel İdaresi Merkez Hizmet Binası ile Hamzalar Ek Hizmet Binası’nda, “İşyerlerinde Acil Durumlar Hakkındaki Yönetmelik” kapsamında yangın, deprem ve tahliye eğitimi ile uygulamalı tatbikat gerçekleştirildi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi ile Karabük AFAD Müdürlüğü personelleri tarafından verilen eğitimlerde, çalışanlara yangın söndürme teknikleri, afet anında alınması gereken önlemler, ilk müdahale yöntemleri ve acil durumlarda bina tahliye süreçleri hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Eğitim programı kapsamında personelin olası afet ve acil durumlara karşı bilinç düzeyinin artırılması hedeflenirken, uygulamalı bölümde ise senaryo gereği tahliye prosedürleri canlandırıldı. Gerçekleştirilen tatbikatta, çalışanların acil durumlarda izlemesi gereken yollar ve toplanma alanlarına güvenli şekilde ulaşmaları uygulamalı olarak gösterildi.

Yetkililer, çalışanların can güvenliğinin sağlanması ve afetlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla benzer eğitim ve tatbikatların belirli aralıklarla sürdürüleceğini belirtti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Semih Ali

    🇹🇷💚🇹🇷 Allah razı olsun Allah yolunda hizmette bulunan sorumluluk sahibi yetkililerden…. Temizlik İmanı yarısıdır diye geçer İslami kaynaklarda …. Kitabımız Kuran ı Kerim de her konuda önceden tedbirini al der🇹🇷💚🇹🇷

Yeni yorumlara kapalı.