- Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Şubat, 2024 19:56 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, sahada tam gaz ilerliyor. Gündüz esnaf gezileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Çetinkaya, akşam ise site ve apartman toplantıları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye’nin en genç Belediye Başkan adayı olan 36 yaşındaki Özkan Çetinkaya, çizdiği şehir vizyonu ve projelerle halkında büyük ilgisini topluyor.

En genç ama en çok proje üreten ve en çok hizmet üreten Belediye Başkanı olacaklarını da her gittiği yerde ifade eden Çetinkaya, “ Bizim burada koltuk gibi bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz, hizmet. İnşallah beni koltukta bulamazsınız. Beni bulacağınız yer hizmetin başındır. Sokakta saha belediyeciliği yapan birebir halkla temas eden, arazide problemi tespit eden ve çözümü üreten bir belediye gelecek. 1 Nisan’da 7/24 belediyecilik anlayışı başlıyor. Bu artık bir tercih, bir seçim olmaktan çıkmıştır. Bu artık bir zorunluluk hali almıştır. Burası artık hızlı şekilde 5 yılda tüm problemleri çözerek, tüm ihtiyaçları karşılayarak Karabük’ü artık hem imar hem de ihya dönemi başlamak durumundadır. Bana yorulmak yakışmaz. Biz yorulduk demeyeceğiz. İnsanların memleketine bakıyorsun nüfuslar artmış. Şehirde yeni yaşam merkezleri kurulmuş ama biz bizim şehrimize bakıyoruz maalesef hala o eski 1990 model. Karabük’te değişen hiçbir şey yok. Değişen boya badana. Biz bunu inşallah 2024 model yapacağız. Karabük’ü daha yaşanılabilir, daha müreffeh, daha çağdaş daha modern bir kent haline getireceğiz.” dedi.

“Verilen korkuların hepsi hikaye”

Yapılan hiçbir hizmeti yıkmayacaklarını, aksine üstüne yenilerini koyarak şehir vizyonu için projeleri sunduklarını da kaydeden Çetinkaya, “ Sokakta şimdi bir çok dedikodular dönüyor. Bunların bazıları ise, biz göreve geldiğimizde işçileri işinden edeceğimizi, otobüsleri satacağımıza kadar yalanlar dolanıyor. Burası Karabük ve burada birlik beraberlik içinde kardeşlikçe yaşamak durumundayız. Hiçbir belediye işçisi kardeşimizin tedirginliği olmasın. Kimsenin ekmeğiyle oynayacak karakterde bir insan değiliz. Verilen korkuların hepsi hikaye. Ekmek kutsaldır. Bende ev geçindiriyorum. Bizim siyasi ahlakımızda ve yaşam gayemizde hizipçilik, kin ve nefret yoktur. Bizim tek hedefimiz icraat. Cumhurbaşkanımızda bu ülkenin iktidarına gelmeden önce bir çok sözler ve laflar yapıldı. Ama ne oldu 20 sene geçti ve ortaya eser hizmetleri çıktı. Kendi savaş gemilerimizi, kendi savaş uçaklarımızı yapıyoruz. Bizlerde artık Karabük’ün gelişmesi ve büyümesi adına gerçek belediyecilik için projelerimizi halkımızın onayına sunuyoruz. Her kesime, her mahalleye projelerimiz var. Çocuklarımıza ücretsiz İngilizce, matematik kurslarımız ve kültür sanat faaliyetlerimiz de olacak. Bunun gibi insana dokunan bir çok eser hizmetimizi ortaya koyacağız” dedi.

 

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim3 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Nisan, 2026 13:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya’dan yaşlılara “vefa” ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Yücel Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Çetinkaya, ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet etti.
Talep ve önerileri dinleyen Çetinkaya, kanun ve mevzuat çerçevesinde uygun olan isteklerin karşılanması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.
Vefanın sadece bir söz değil, bir duruş olduğunu ifade eden Çetinkaya, büyüklerin her zaman baş tacı olduğunu vurguladı.
Karabük Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAMER personelinin huzurevini düzenli olarak ziyaret ettiğini aktaran Çetinkaya, “Yoğun iş tempomuzdan fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Sizler bu ülkeye, bu şehre yıllarca hizmet ettiniz. Bundan sonra bizler de sizlerin huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz. Vefa, bizim anlayışımızda sözde değil özdedir.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette huzurevi sakinleri şarkılar söyleyip şiirler okurken, Çetinkaya da bu anlara eşlik etti. Program sonunda huzurevi sakinlerine çiçek ve çeşitli hediyeler verildi.
Ziyarete, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile kurum ve birim müdürleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin