Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Temmuz, 2016 14:26 tarihinde yayınlandı
0

154 kamu görevlisi açığa alındı

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen operasyonlar kapsamında kent genelinde toplam 154 kamu görevlisi açığa alındı.
Karabük Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma doğrultusunda, Milli Eğitim Müdürlüğünde 144, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde 7 ve Müftülükten ise 3 personelin görevinden uzaklaştırıldığı belirtildi.
Soruşturmanın devam ettiği ve sayının artabileceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin