Tokat’ta 15 gün evvel kene ısırması şikayetiyle hastaneye başvuran Ender Yeşilkaya hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere nazaran; Tokat’ın Sulusaray ilçesi Ballıkaya köyünde yaşayan Az Yeşilkaya, 15 gün evvel kene ısırması nedeniyle Tokat Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Tedavisinin devamı için Ankara’ya sevk edilen Yeşilkaya, 8 gün Ankara’da ağır bakımda gayret verdikten sonra vefat etti. Yeşilkaya’nın cenazesi bugün memleketinde defnedilecek.


15 gün çaba etti, keneye yenik düştü
Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı
Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

