Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Temmuz, 2022 18:08 tarihinde yayınlandı
0

15. Genel Kurulda, Kazanan Yeniden Yunus Değirmenci

Özçelik-İş Sendikası 15. Olağan Genel Kurulunda başkanlık için yarışan Yunus Değirmenci ile Recep Akyel 1. Turda kesin sonuç alabilmek için gerekli olan çoğunluğu sağlayamamış, Yunus Değirmenci’nin aldığı 129 oya karşılık Recep Akyel 120 oy almış ve seçim ikinci tura kalmıştı.

 

  1. Oylama turunun devam ettiği Ankara Green Park Otel’den son sonuç geldi. Kıyasıya geçen mücadele sonunda Yunus Değirmenci’nin aldığı 137 Oya Karşılık. Recep Akyel 115  Oy Aldı. Böylelikle Yunus Değirmenci, Yeniden Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı oldu.

Yunus Değirmenci’nin Başkanlığında Özçelik-İş Sendikasının yeni yönetim kurulu üyeleri ise Şu İsimlerden Oluştu; Bayram Altun, Şerafettin Koç, Mustafa Kılıç, Aydın Baysal.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin