Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

SAFRANBOLULU MİNİKLERDEN 100’ÜNCÜ YILA ÖZEL GÖSTERİ

Karabük Yayın: 27.10.2023 15:09
SAFRANBOLULU MİNİKLERDEN 100’ÜNCÜ YILA ÖZEL GÖSTERİ

Safranbolu Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet’in 100’ncü yıl etkinlikleri kapsamında miniklerin gösterileri yer aldı.

Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde dün gerçekleştirilen etkinlikte Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakım Evi Öğrencileri, üzerlerinde taşıdıkları Türk Bayrağı temalı kıyafetleriyle özel bir gösteri düzenledi. Gösteriye minik öğrencilerin velilileri tam katılım sağladı. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakım Evi öğrencileri tarafından Cumhuriyetimizin 100.yılı için gerçekleştirilen 29 Ekim gösterisini izledik. Başta yarınlarımızın büyükleri çocuklarımız olmak üzere emek verip, planlayan ve sahneleyen herkese bu görsel şölen için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Miniklerin gösteri heyecanı ve mutlulukları, ebeveynlerini hop oturttu, hop kaldırttı. İzleyiciler, Cumhuriyet’in gelecek nesillerini ayakta alkışladı. (Bölgenin Sesi Gazetesi)


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Binlerce Bolulu meydanları doldurdu

Bolu Yayın: 07.07.2024 04:52
İhlas Haber Ajansı
Binlerce Bolulu meydanları doldurdu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında A Milli Takım’ın Hollanda karşısında mücadelesine binlerce Bolulu tek yürek olarak destek verdi.

EURO 2024’te çeyrek final maçına çıkan Türkiye A Milli Futbol takımı Hollanda ile karşı karşıya geldi. Bolu Valiliği önünde Bolu Belediyesi tarafından dev ekran kuruldu. Binlerce taraftar meydanı doldurarak millilere destek verdi. Ayrıca Mudurnu ilçesinde de vatandaşlar Atatürk Anıtı önüne kurulan ekranda milli maçın heyecanını yaşadı.

Paylaş: