14 yıl mahpus cezası ile aranan şahıs jandarmadan kaçamadı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ağustos, 2023 00:24 tarihinde yayınlandı
0
0

14 yıl mahpus cezası ile aranan şahıs jandarmadan kaçamadı

Kastamonu’da 14 yıl 6 ay mahpus cezası ile aranan şahıs jandarma grupları tarafından gözaltına alınarak tutuklandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları tarafından aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde, “açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık” cürmünden 14 yıl 6 ay mahpus cezası ile aranan S.K.’nin Kastamonu’da olduğu tespit edildi.

Ekipler tarafından şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şahıs tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
orduda daire yangini yasli adam agir yaralandi lMuAHiWe
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Ordu’da daire yangını: Yaşlı adam ağır yaralandı

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bir dairede çıkan yangında 81 yaşındaki adam ağır yaralandı.

Olay, Şirinevler Mahallesi’nde bulunan bir sitede bulunan 9 katlı binanın 4’üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir daireden alevlerin yükseldiğini gören komşular 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bölgede çalışma başlatan itfaiye ekipleri, yangının çıktığı dairede yalnız yaşayan Adil Aktepe’yi (81) dumanların arasından kurtararak, yaralı olarak sağlık ekiplerine teslim etti. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar bulunan Aktepe, olay yerinde ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu esnada itfaiye ekipleri evin bir odasında çıkan yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından yangın söndürülerek kontrol altına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin