Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2016 14:41 tarihinde yayınlandı
0

13 Polis Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Karabük’te darbe girişimi sonrası Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 13 polis tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Terörle Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyon kapsamında Karabük İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Salih Yılmaz, Komiser Yardımcıları, Ali Bacak, Levent Şahin ve Ramazan Kılıç ile Polis memurları, İbrahim Fazlı, Telat Aydın, Ali Gözübenli, Çağrı Şentürk,Ramazan Öktem, Emrah Coşkun, Hakkı Demirci, Ergin Bayar ve Ethem Karaman çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevine gönderildi. Operasyon kapsamında Şube Müdürü C.K. ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.
Öte yandan gözaltında bulunan ve adliyeye sevk edilen 11 emniyet mensubunun ise yargılaması devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yayla evlerini kirdi doktu ormanda dinlenirken drone kamerasina yakalandi B7utnSA5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Yayla evlerini kırdı döktü; ormanda dinlenirken drone kamerasına yakalandı

Rize’nin Hemşin ilçesine bağlı Trovit Yaylası’nda yayla evlerine giren boz ayı dron kamerasına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Rize’nin Hemşin ilçesine bağlı Trovit Yaylası’nda yiyecek aradığı düşünülen boz ayı, gece saatlerinde bazı evlerin kapı ve camlarına zarar verdi. Yayladaki birçok eve giren ayı, içeride yiyecek bulmaya çalıştı. Sabah saatlerinde evlerinde hasar olduğunu fark eden yayla sakinleri durumu yetkililere bildirdi. Bölgede tedirginliğe neden olan ayı, daha sonra ormanlık alanda yorgun halde dinlenirken dron kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde ayının uzun süre hareketsiz şekilde uzandığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin