Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
0

13. Milletlerarası Dağ Bisiklet Yarışları başladı

Karabük’ün Yenice ilçesinde her yıl düzenlenen Milletlerarası Yenice Kupası Dağ Bisiklet Yarışları’nın 13.’sü start aldı.

Yenice Kaymakamlığı, Yenice Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığı tarafından organize edilen 13. Milletlerarası Yenice Kupası Dağ Bisiklet Yarışları başladı. Yarışın birinci gününde 112’si Türk, 8’i yabancı olmak üzere 120 bisikletsever, 25 kilometrelik Ihlamur Teras – Yazıköy parkurunu tamamlayacak.

Hem kıyasıya uğraş edilen hem de ilçenin doğal hoşluklarını görme imkanı yakalanan müsabaka, Pazar günü gerçekleştirilecek olan 66 kilometrelik parkur ile sona erecek.

Zeki Çaylı: “Yarışmacılar, Yenice’nin doğal zenginliğine de yakından şahit olacak”

Yenice’de her yıl tertipli olarak yapılan yarışlara Yenice Belediyesi olarak ana sponsor olduklarını belirten Yenice Belediye Lideri Zeki Çaylı, “Türkiye’nin en güzel dağ bisiklet parkurlarına sahip olan Yenice olarak memleketler arası bisiklet yarışlarına bu yıl 13. defa mesken sahipliği yapıyoruz. İlçemizi dünyaya tanıtmak için Yenice Belediyesi olarak bu cins memleketler arası tertiplere ana sponsor olmaya ve dayanak vermeye devam edeceğiz. 13. Milletlerarası Yenice Kupası Dağ Bisiklet Yarışları’nın yanı sıra, Cumhuriyetimizin 100. yılında Yenice yarışlarına yesyeni bir bisiklet yarışını daha eklemekten ötürü çok heyecanlıyız. İlçemizde bu yıl birinci kez Türkiye Maraton MTB Şampiyonası yarışları da yapılacak. Türkiye’den ve öteki ülkelerden yarışlara katılacak amatör ve profesyonel dağ bisikletçileri tabiatın cenneti Yenice’mizde uğraş edecek. 2 gün boyunca gerçekleşecek yarışta bisikletçilerimiz, Yenice’nin doğal zenginliğine de yakından şahit olacak” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin