Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ocak, 2024 12:24 tarihinde yayınlandı
0

127 bin TL’sini dolandırıcılara kaptırmaktan polis kurtardı

Karabük’te bir kişi telefonla kendisini dolandırmak isteyen kişilere 127 bin lirasını kaptırmak üzereyken polis ekipleri engel oldu.

Edinilen bilgiye göre, Safranbolu ilçesinde ikamet eden F.E., kendisini arayarak polis olduklarını söyleyen şahısların kimliğinin kopyalandığını, suç örgütlerine karıştığını söylemediği, bunun çözülmesi için kendisinin altın ve paralarını bozdurarak verdikleri banka hesabına yatırmaların istedi. Evindeki altınları bozdurarak paralarıyla birlikte 127 bin TL’yi dolandırıcıların verdiği hesaba yatırmak üzere il merkezine giden F.E.’nin telefon dolandırıcılığına maruz kalabileceği ihbarını alan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, paranın yatırılmasını engelledi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şehirde vatandaşların huzurunu ve güvenliğini bozacak her türlü suçun önlenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar ve mücadelenin durmaksızın devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu operasyonu 7 supheli adliyeye sevk edildi umfXEkfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin