blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2024 00:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

120 sporcunun katıldığı tenis turnuvası sona erdi

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Tenis Turnuvası sona erdi. 120 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren tenisçilere ödülleri törenle verildi.
Abant Tenis İhtisas Kulübü kortlarında gerçekleştirilen turnuva yoğun katılımla gerçekleştirildi. 6 kategoride mücadele eden sporcular dereceye girebilmek için ter döktü. Müsabakaların final mücadeleleri sonunda 1 ve 2’nci olan sporcular belli oldu. Turnuvanın ödül töreni Abant Tenis İhtisas Kulübü’nde gerçekleştirildi. Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Spor Şube Müdürü Kubilay Kalaycıoğlu, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz, sıra sporcular ve yakınları katıldı.

"Kulübümüz ve sporcularımız büyük bir aile olmuştur"
Bolu Tenis İl Temsilci ve Kulüp Başkanı Ahmet Ulusoy, "Düzenlediğimiz turnuvalar, bu sporcuları yukarıya çıkarmak için atılan önemli adımlardır. Kulübümüz ve sporcularımız büyük bir aile olmuştur. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ederim" dedi.
Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ise turnuvanın düzenlenmesine emeği geçenlere teşekkür ederken, sporun yaşam biçimi haline getirilmesi temennisinde bulunarak, dereceye giren sporcuları tebrik etti. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler de Bolu’da tesisleşme oranının arttığını ifade ederek, tenisin geldiği noktanın da çok önemli olduğunu söyledi. Güler, sporcuları ve turnuvada emeği geçenleri tebrik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da yangın paniği: Babasına kızıp evi ateşe verdi

Samsun’un İlkadım ilçesinde babasına kızan 18 yaşındaki genç, oturdukları meskeni ateşe verdi.
Yangın, Zeytinlik Mahallesi Yıldıray Sokak’ta saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, babasına kızan Akın A. (18), oturdukları 6 katlı apartmanın 4. kattaki dairesini konutta kimse yokken ateşe verdi. Yangın kısa müddette daireyi sararken, apartman sakinleri binayı terk etti. Olay yerine gelen itfaiye grupları yangını söndürürken, babasına kızdığı için meskeni yaktığını söz eden Akın A. ise polisler tarafından tabiri alınmak üzere karakola götürüldü.
Yangın nedeniyle Yıldıray Sokak kısa müddetliğine trafiğe kapatıldı. Olay yeri inceleme gruplarının çalışmasının akabinde apartman sakinlerinin binaya girişine müsaade verildi ve sokak yine trafiğe açıldı. Yangında yaralanan olmazken, yaşanan panik ise sokakta biriken kalabalığın yüzüne yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin