karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
12 Ocak, 2023 10:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Safranbolu'da  "eTwinning Okulu" Sayısı 10'a Yükseldi   Safranbolu İlçesindeki okullar TÜBİTAK ve TEKNOFEST başarılarından sonra şimdi de eTWİNNİNG alanında büyük bir başarıya daha  imza attı. Geçen yıl 2 olan "eTwinning Okulu" sayısı bu yıl beş kat artışla 10'a yükseldi. Ali Baba Anaokulu, Şehit Aybüke Yalçın Anaokulu, Safran Çiçeği Anaokulu, Safranbolu Kanuni Ortaokulu, Ünsal Tülbentçi Ortaokulu, Kirkille Ortaokulu, Yazıköy Şehit Uzman Er Coşkun İşleyen Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi, Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "eTwinning Okulu" olmaya hak kazanan okul oldu. İlçe Millî Eğitim Müdürü  Hasan Gümüş konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede "Bakanlığımızın belirlediği "Türkiye Yüzyılı Eğitimin Yüzyılı Olacak" hedefi ve ideali doğrultusunda okul yöneticilerimizin ve öğretmenlerimizin azimli ve gayretli çalışmaları, öğrencilerimizin istek ve heyecanları, velilerimizin destek ve katkıları, başta ilçe Kaymakamımız olmak üzere amirlerimizin ve devlet büyüklerimizin destek ve himayeleri ile akademik eğitimden sosyal, kültürel etkinliklere ve projelere kadar eğitim öğretimin her safhasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalar neticesinde ortaya çıkan başarılı sonuçlar Safranbolu eğitim ailesi olarak bizleri hem sevindiriyor hem de motivasyonumuzu artırıyor. Son zamanlardaki başta Tübitak ve Teknofest olmak üzere projeler alanındaki başarılarımıza şimdi de eTwinning alanında bir yenisini ekleyerek ilçemizdeki "eTwinning Okulu" sayımızı 2'den 10'a yükseltmenin gururunu yaşıyoruz. Bu önemli artışta emeği bulunan ve "eTwinning Okulu" olma başarısı gösteren okullarımızın yöneticilerini, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum." dedi. (Halil Kızılyer)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda yogun kar yagisi araclar yolda mahsur kaldi hN1C7xOK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da yoğun kar yağışı: Araçlar yolda mahsur kaldı

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda mahsur kaldı. Yolda kalan araçlar sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Kastamonu’da akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kastamonu-İnebolu karayolu Oyrak mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle bazı araçlar yolda kaldı. Yolun iki şeridinde de tır ve kamyonların yolda mahsur kalması sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Karayolları ekipleri ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolda kalan bazı sürücüler de araçlarına zincir takarak ilerlemeye çalıştı. Oyrak geçidinde hava sıcaklığı ise sıfırın altında 4 dereceye kadar düştü. Jandarma ekipleri de ulaşımın aksamaması için seferber oldu.
Karayollarına bağlı ekipler ise Oyrak mevkiinde hem kar kürüme hem de tuzlama çalışması yürüterek yolda mahsur kalan araçlara yardım ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin