Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Haziran, 2014 14:54 tarihinde yayınlandı
0

112 Personeline “İletişim Becerileri” Eğitim Verildi

112 Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi Başhekimliği tarafından 112 Personeline “İletişim Becerileri Eğitimi ’’   eğitim verildi

İl Halk Sağlığı Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda Psikolog Reyhan Duran tarafından verilen eğitimde;  Telefonla Etkili İletişim,Etkili Dinleme,Etkili Soru Sorma Konuşma Dili ve Hitap Şekli,İletişim,Yaşlı Arayanlar-Çocuk Arayanlar-Yabancı Dilde Arayanlar-Konuşma ve İşitme Engelliler-Alkollü Arayanlar konuları işlendi.

Psikolog Reyhan Duran, Her alanda iletişimin önemine  değinerek, bunun  özellikle çağrı alanında daha da önemli olduğunu söyledi.

Yetkililer ise yaptıkları açıklamada; 112 personeline yönelik eğitimlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini ifade ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin