Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Haziran, 2014 14:54 tarihinde yayınlandı
0

112 Personeline “İletişim Becerileri” Eğitim Verildi

112 Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi Başhekimliği tarafından 112 Personeline “İletişim Becerileri Eğitimi ’’   eğitim verildi

İl Halk Sağlığı Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda Psikolog Reyhan Duran tarafından verilen eğitimde;  Telefonla Etkili İletişim,Etkili Dinleme,Etkili Soru Sorma Konuşma Dili ve Hitap Şekli,İletişim,Yaşlı Arayanlar-Çocuk Arayanlar-Yabancı Dilde Arayanlar-Konuşma ve İşitme Engelliler-Alkollü Arayanlar konuları işlendi.

Psikolog Reyhan Duran, Her alanda iletişimin önemine  değinerek, bunun  özellikle çağrı alanında daha da önemli olduğunu söyledi.

Yetkililer ise yaptıkları açıklamada; 112 personeline yönelik eğitimlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini ifade ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta takla atan otomobildeki 1 kisi oldu 5 kisi yaralandi lu9vDttE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında D-100 Karayolu Irmak köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Reşadiye istikametinden Sivas’ın Koyulhisar ilçesi yönüne seyir halinde olan O. D. (36) yönetimindeki 16 AY 840 plakalı Kia marka otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü Osman Dündar ile araçta bulunan Ö. S. D. (9), S. D. (37), A. T. D. (5) ve E. Y. (48) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Meliha Dündar (60) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Meliha Dündar’ın cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığının yapılacak tetkiklerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin