Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2023 10:33 tarihinde yayınlandı
0

110 vatandaşı 3 milyon TL dolandıran şahıslar emniyetin operasyonuyla yakalandı

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen nitelikli dolandırıcılık soruşturması çerçevesinde, daire satmak vaadiyle 110 vatandaşı yaklaşık 3 milyon TL dolandıran ve 3 yıldır firari olan şirket ortaklarından F.F. ile birlikte 6 şüpheli, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen nitelikli dolandırıcılık soruşturması çerçevesinde, 2017-2019 yılları arasında bir inşaat şirketi adı altında daire satmak vaadiyle 110 vatandaşı mağdur eden şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar sonuç verdi. Vatandaşları yaklaşık 3 milyon TL dolandırarak paraları kendi hesaplarına geçirdikten sonra kayıplara karışan ve 3 yıldır firari durumda olan şirket ortakların öncelikle yerleri tespit edildi. Ardından Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucunda şirket ortaklarından F.F. isimli şahıs ile birlikte 6 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin