Reklam
Reklam

11 Yaşındaki Berat Oyuncağını Gönderdi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Şubat, 2023 14:50 tarihinde yayınlandı
0

Kahramanmaraş merkezli 10 İlde yaşanan deprem felaketinin  ardından Türkiye’nin dört bir yanında bölgeye yardım gönderilirken, Karabük’te yaşayan 11 yaşındaki Berat Emir Dilaver, oyuncağını deprem bölgesine gönderdi.
Karabüklü Berat Emir Dilaver’in yardım kampanyasına destek olmak için ailesi ile birlikte hazırladıkları yardım paketinin içine koyduğu oyuncak araba ve üzerine yazdığı mesajı ekiplere duygu dolu anlar yaşattı. 11 yaşındaki Berat Emir’in afet bölgesindeki çocuklara gönderdiği oyuncak arabanın üzerine, “Hey çocuk korkma, herkes sizin için dua ediyor, üzülme korkma her şeyin iki katına sahip olacaksın. Hepimiz sizi seviyoruz” yazdı. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Arızalı ATV’yi tamir eden adama çarpıp kaçan sürücü yakalandı

arizali atvyi tamir eden adama carpip kacan surucu yakalandi jgp6w46Z
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da emniyet şeridinde arızalanan ATV’yi tamir etmeye çalışan adam, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan yaşlı sürücü ise polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı.

Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolu Yıldırım Beyazıt Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolda arızalanan bir ATV’ye yardım etmek isteyen F.Ö. (46), aracı emniyet şeridine çekerek tamir etmeye başladı. Bu esnada seyir halinde olan bir otomobil, emniyet şeridindeki F.Ö.’ye hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle metrelerce savrulan talihsiz adam kanlar içerisinde yerde kalırken, sürücü aracıyla olay yerinden hızla uzaklaştı.

Hayati tehlikesi sürüyor

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan F.Ö., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan ve yoğun bakıma sevk edilen yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaçan sürücüyü araç parçaları ve kameralar ele verdi

Kazanın ardından kayıplara karışan sürücüyü yakalamak için Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını saniye saniye inceleyen ve olay yerinde kalan araç parçalarından yola çıkan polis ekipleri, kazaya karışan aracın plakasını ve sürücüsünün M.B. (73) olduğunu tespit etti. Şüpheli sürücü, Bolu’da düzenlenen operasyonla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen M.B.’nin ehliyetine 2 yıl süreyle el konulduğu bildirildi.

Meydana gelen kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin