Kahramanmaraş merkezli 10 İlde yaşanan deprem felaketinin ardından Türkiye’nin dört bir yanında bölgeye yardım gönderilirken, Karabük’te yaşayan 11 yaşındaki Berat Emir Dilaver, oyuncağını deprem bölgesine gönderdi.
Karabüklü Berat Emir Dilaver’in yardım kampanyasına destek olmak için ailesi ile birlikte hazırladıkları yardım paketinin içine koyduğu oyuncak araba ve üzerine yazdığı mesajı ekiplere duygu dolu anlar yaşattı. 11 yaşındaki Berat Emir’in afet bölgesindeki çocuklara gönderdiği oyuncak arabanın üzerine, “Hey çocuk korkma, herkes sizin için dua ediyor, üzülme korkma her şeyin iki katına sahip olacaksın. Hepimiz sizi seviyoruz” yazdı. (Nurettin Acar)


11 Yaşındaki Berat Oyuncağını Gönderdi
Tünelde feci kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Artvin’de tünelde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 26 yaşındaki Asım Özdemir yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.
Artvin’in Borçka ile Murgul ilçelerini birbirine bağlayan kara yolundaki tünelde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Dün gece saatlerinde yaşanan kazada, R. Kumaş idaresinde ki 08 ABK 961 plakalı otomobil ile Asım Özdemir (26) idaresindeki motosiklet çarpıştı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü Asım Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada otomobilde bulunan R. Kumaş (73) E. Kumaş (71) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Asım Özdemir’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.


