Reklam
Reklam

11 Yaşındaki Berat Oyuncağını Gönderdi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Şubat, 2023 14:50 tarihinde yayınlandı
0

Kahramanmaraş merkezli 10 İlde yaşanan deprem felaketinin  ardından Türkiye’nin dört bir yanında bölgeye yardım gönderilirken, Karabük’te yaşayan 11 yaşındaki Berat Emir Dilaver, oyuncağını deprem bölgesine gönderdi.
Karabüklü Berat Emir Dilaver’in yardım kampanyasına destek olmak için ailesi ile birlikte hazırladıkları yardım paketinin içine koyduğu oyuncak araba ve üzerine yazdığı mesajı ekiplere duygu dolu anlar yaşattı. 11 yaşındaki Berat Emir’in afet bölgesindeki çocuklara gönderdiği oyuncak arabanın üzerine, “Hey çocuk korkma, herkes sizin için dua ediyor, üzülme korkma her şeyin iki katına sahip olacaksın. Hepimiz sizi seviyoruz” yazdı. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te otomobil kamyonetle çarpıştı: 1 yaralı

AW729493 01
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 12:55 tarihinde yayınlandı
0 0

 Karabük‘te otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, Köprülü Sokak’ta meydana geldi. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönünden Endüstri Meslek Lisesi yönüne seyreden R.K. idaresindeki 74 BH 846 plakalı otomobil, kavşakta R.A. yönetimindeki 41 HY 710 plakalı kamyonetle çarpıştı. Meydana gelen kazada kamyonette bulunan G.K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. G.K’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin