- Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mart, 2022 14:49 tarihinde yayınlandı
0
0

(Haber Merkezi) Karabük Özel Sektör Haddeciler Derneği Başkanı Pehlivan Baylan’a Karabük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sabahattin Çorbacı ve Yönetim Kurulu tarafından Derneğe yaptığı katkılardan dolayı Teşekkür Plaketi takdim edildi.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sabahattin Çorbacı Plaket takdiminden önce yaptığı konuşmada; Karabük Özel Sektör Haddeciler Derneği Başkanı Pehlivan Baylan’ın aynı zamanda Derneğin Fahri Başkanı olduğunu hatırlatarak, “Başkanımız Pehlivan bey Derneğimize ve bize her zaman sahip çıkarak önemli katkılarda bulunmuştur. Bizler kendisinin her ziyarete gittiğimizde herhangi bir sıkıntımızın olup olmadığını sorarak çözümü noktasında elinden gelen desteği vermiştir.  Sayın Pehlivan Baylan’a Derneğimize bugüne kadar yaptığı katkılardan ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Özel Sektör Haddeciler Derneği Başkanı Pehlivan Baylan da  konuşmasında Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sabahattin Çorbacı ve Yönetimine teşekkür ederek, “Bu vatan için canını feda etmiş  şehitlerimize ve hayatını kaybeden Gazilerimize  Allah’tan Rahmet diliyorum. Geride kalanlara da uzun ömürler dilerim. Ben de sizler gibi Kıbrıs Gazisiyim. Gazilik ünvanını taşımaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Her zaman sizlerin yanındayım. Beni böylesine anlamlı bir plaket vererek mutlu ettiniz her birinize teşekkür ederim” dedi.

Karabük Muharip Gaziler Derneğinde düzenlenen plaket takdim törenine İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ve Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kiz cocugu attigi mesajla kurtarildi 4 gozalti ngjlcwKV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kız çocuğu attığı mesajla kurtarıldı: 4 gözaltı

Samsun’un Atakum ilçesinde alıkonulduğunu iddia ederek cep telefonundan mesaj atıp yardım isteyen 16 yaşındaki kız çocuğu, polis ekiplerince kurtarıldı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi 5082 Sokak üzerindeki bir bekar evinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki B.B. adlı kız çocuğu uyuşturucu içilen ortamda alıkonulduğunu ve evden çıkmasına izin verilmediğini ileri sürerek bir yakınına cep telefonuyla mesaj atıp yardım istedi. Olay polise haber verildi. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Polis ekipleri tarafından eve yapılan baskında B.B. adlı kız çocuğu kurtarılırken, evde N.T. (17) adlı bir kız çocuğunun daha bulunduğu tespit edildi. Yapılan incelemelerde evde bulunan şahısların uyuşturucu kullandıkları tespit edildi. Operasyonda uyuşturucu içme aparatları ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili yardım isteyen kızın ablası E.G. (20) ile N.B. (19), C.K. (23) ve C.Ö.Ç. (27) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin