Ramazan Öztürk tarafından
04 Mart, 2024 15:59 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

1000 Adet Konut Başvuruları Uzatıldı

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili'nin 4. dönem projelerinden birisi olan 2+1 ve 3+1 daireli 1.000 adet konut projesinin başvuru süresi  uzatıldı.

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili,  asgari ücret maaş alanların, emekli ve ihtiyaç sahibi ailelerin ev sahibi yapılacağını  belirterek, ön talep başvuruların 20 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında yapılacağını açıklamıştı. Karabük Belediyesinden yapılan açıklamada;  Ön talep başvurularına  yaşanan yoğunluk nedeniyle sürenin 8 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar uzatıldığı açıklandı. (Ramazan Öztürk)    
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da bir evde yapılan aramada uyuşturucu yakalandı

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca bir ikamette yapılan aramada uyuşturucu husus ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca tespiti yapılan bir şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada sentetik ecza hapları, 19 gram amfetamin sıkılmış halde tütün, 1 adet ruhsatsız tüfek ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği bedellendirilen bir ölçü nakit para ele geçirildi.
Olayla ilgili iki kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. tutuklandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.