10 gündür aranan yaşlı adam ölü bulundu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

10 gündür aranan yaşlı adam ölü bulundu

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 10 gündür kayıp olarak aranan 77 yaşındaki Yaşar Dursun, çay kenarında ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 10 gün önce Safranbolu ilçesine bağlı Tayyip köyü Merkez Mahallesi’nde ikamet eden Yaşar Dursun, eşi Hanife Dursun’a Bartın ili sınırındaki bir köyden “eşek satın almaya gideceğini” söyleyerek evden ayrıldı. Bir daha kendisinden haber alınamayan Yaşar Dursun’u arama çalışmaları başlatıldı. Jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, NAK Arama Kurtarma ve İnsani Yardım Vakfı ekiplerinin yer aldığı 54 personel, 12 araç, 2 dron ve 2 iz takip köpeği ile devam eden aramalarda Dursun’un aldığı eşek ölü bulundu. Eşeğin bulunduğu Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kayabaşı köyü ile Tayyip köyü arasındaki ormanlık alanda arama çalışmaları yoğunlaştırıldı. Yapılan aramalarda yaşlı adamın cansız bedeni Tayyip köyü mevkisinde Ova Çayı kenarında bulundu.
Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Dursun’un cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.
(ET-

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonunun yuksek kesimlerinde kar yagisi etkili oluyor Ofx8nQn3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor

Kastamonu’nun Tosya ilçesinin yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı etkili oldu.

Meteoroloji’nin uyarılarının ardından hava sıcaklığının hissedilir derecede düşmesiyle Kastamonu’da yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı başladı. Tosya ilçesinin yüksek kesimlerinde akşam saatleri itibarıyla başlayan kar yağışı ara ara devam ediyor.

Öte yandan, etkili olan kar yağışı sırasında ormanlık alanda dolaşan bir tavşan kameraya yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin