Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mayıs, 2016 14:50 tarihinde yayınlandı
0

1.Kitap Günleri ve Bahar Etkinlikleri Sona Erdi

Karabük Üniversitesi (KBÜ)’nde gerçekleşen “1. Kitap Günleri ve Bahar Etkinlikleri” sanatçı Ömer Karaoğlu’nun konseri, Karabük Şehitlerini Anma Gecesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın sunduğu gösteri ile sona erdi.

Üniversitenin Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen Ömer Karaoğlu’nun konserine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Adalet Komisyonu Başkanı Timuçin Dedeoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Tekin, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yakup Koçyiğit, Safranbolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve öğrenciler katıldı.

Güçlü yorumu ve özgün besteleri ile tanınan Ömer Karaoğlu, en sevilen parçalarını seslendirdiği gecede Üniversitede ve Karabük’te bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek programın gerçekleşmesine vesilen olan herkese teşekkür etti.

Karabük Üniversitesi 1. Kitap Günleri ve Bahar Etkinlikleri, İlahiyat Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen Karabük Şehitlerini Anma Gecesi ile devam etti. Son gün gerçekleşen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın sunduğu gösteri ile de etkinlikler tamamlandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin