1 kilonun üzerindeki palamutlar 70 TL’den satıldı: Vatandaş balığa doydu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ekim, 2024 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

1 kilonun üzerindeki palamutlar 70 TL’den satıldı: Vatandaş balığa doydu

Karadeniz’de yaşanan palamut bolluğu Kastamonu’da vatandaşların yüzünü güldürdü. Cide ilçesinde limanda tanesi 70 TL’den satılan palamutlar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kastamonu’nun Cide ilçesinde Karadeniz’e açılan balıkçılar, ağlarını palamutla doldurdu. Bir kaç saat içerisinde kasalar dolusu palamut yakalayan balıkçılar, limana döndü. Balıkçıların yaşadığı palamut bolluğunu haber alan vatandaşlar ise limanın yolunu tuttu. Limanda ağlardan çıkartılan palamutlar 70 TL’den vatandaşlara satıldı. Vatandaşlar, 1 kilogram ağırlığın üzerinde palamudun tanesini 70 liraya almanın sevincini yaşadı.

Balıkçılar, büyükşehirlerde tanesi 120 TL’den satılan palamudu 70 liradan sattıklarını ve vatandaşlar bu sebeple yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.

Geçen yıl fiyatlar sebebiyle balık yiyemediklerini söyleyen vatandaşlar, bu yıl yaşanan palamut bolluğunun yüzlerini güldürdüğünü söyledi. Ucuz olması sebebiyle sürekli balık aldıklarını ifade eden vatandaşlar, balıkçılara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye baskani koltugunu mercan su uzuna devretti SmQm2PpN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye başkanı koltuğunu Mercan Su Uzun’a devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 106. yıl kutlamaları kapsamında, TOKİ Yenimahalle İlkokulu öğrencileri Zonguldak Belediyesi’ni ziyaret etti.

Gerçekleştirilen program çerçevesinde, 3/A sınıfı öğrencisi Mercan Su Uzun temsili olarak belediye başkanlığı makamına oturdu. Aynı sınıftan öğrenciler Furkan Sarıtaş ve Zehra Üstüntaş da ziyarette yer aldı. TOKİ Yenimahalle İlkokulu Müdürü İdris Yavuzyılmaz ile Sınıf Öğretmeni Ahmet Kökten’in eşlik ettiği programda, Başkan Tahsin Erdem ve eşi Hande Erdem öğrencilerle bir araya geldi. Çocukların bayram coşkusu belediyede anlamlı anlara sahne oldu.

Makamı devralan 3/A sınıfı öğrencisi Mercan Su Uzun, çocuklar için daha fazla oyun alanı ve park yapılması gerektiğini ifade ederken, çocuklara yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerin daha da artırılmasına yönelik görüşlerini paylaştı.

Ziyaret kapsamında konuşan Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın görüş ve önerilerinin kendileri için son derece kıymetli olduğunu belirterek, ‘Bugün makamımızı geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza emanet ettik. Onların hayalleri ve dile getirdikleri her konu bizim yol haritamızda önemli bir yer tutuyor. Daha yaşanabilir bir şehir için çocuklarımızın sesine kulak vermeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.’ dedi.

Program sonunda öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim edilirken, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla ziyaret sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin