Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 09:26 tarihinde yayınlandı
0

1 Ekim Dünya Yaşlılar ve Çocuklar Günü kutlandı

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuk Günü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Yücel Huzurevi Sakinleri ile Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Hizmeti alan çocuklar için Yücel Huzurevi bahçesinde düzenlenen etkinliklere Vali Kemal Çeber, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, KYK İl Müdürü Kadir Öztürk, Yücel Huzurevi sakinleri ve SED’den yararlanan çocuklar ile aileleri katıldı.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen Yetişkin Gençler Bocce müsabakasını izleyen Vali Kemal Çeber kazanan takımı kutlayarak Bocce hakkında bilgiler aldı.

Attığınız/yuvarladığınız toplarınızın hedef topa (pallinoya) yakın olmasını sağlamak amacıyla yapılan atışlarda rakip toplarından hedef topa daha yakın olarak atılan her top için bir puan alınıyor ve 15 puan alan oyuncu oyunu (maçı) kazanıyor. Eğer rakibin topu hedef topa daha yakınsa ve sizin yuvarlamanız olanaksızsa hedef topu ya da rakip topu vurmak için de atış yapılabiliyor.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuk Günü etkinlikleri Hasan Alp konseri ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk 1amator ligde sampiyon safranboluspor au4qFJCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor

Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.

Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin