blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ekim, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

1-7 Ekim Emzirme Haftası etkinliklerle kutlandı

Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde 1-7 Ekim Emzirme Haftası etkinliklerle kapsamında bir dizi program yapıldı.
Türkiye 2. Kamu Oyunları Karadeniz Bölge Şampiyonası etkinliklerinde İl Birincisi olarak ilimizi temsil eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi voleybol oyuncuları maç öncesi “Hepimizin geleceği için emzirme ve Anne sütünü destekliyoruz yazılı hastane pankartımızı açarak haftanın önemine dikkat çekerek farkındalık oluşturdular.
Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Poliklinik Biriminde Zonguldak Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Pınar Menderes Turhan, Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mustafa Karadeniz, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Halil İbrahim Öztürk, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Olcay Çetin, Hastane çalışanları ve hastaların katılımıyla stand açılışı yapıldı. Emzirme ve Anne Sütü Broşürleri ve Emzirme Haftası 2024 tema rengi olan kırmızı balon dağıtımı yapıldı.
Düzenlenen program kapsamında Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi çalışanlarına Emzirme Poliklinik de görevli Ebe Türkan Karaoğlu ve Eğitim Hemşiresi Nihal Kalıncı tarafından hizmet içi eğitim verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ev eşyası hırsızlığı şüphelileri yakalandı

Samsun’da bir vatandaşın ikametinin önüne kargo firması tarafından bırakılan beyaz eşya ve mobilyaların çalınması olayı, polis gruplarının çalışması sonucu kısa müddette aydınlatıldı.
Edinilen bilgiye nazaran, bir kargo firması tarafından bir vatandaşın ikametinin giriş kapısı önüne bırakılan beyaz eşya ve mobilyalar, kimliği belgisiz şahıslarca çalındı. Olayın akabinde harekete geçen polis takımları, yaptıkları çalışma sonucunda hırsızlık olayının şüphelilerinin G.K. ve M.N. olduğunu tespit etti.
Şüpheliler kısa müddette yakalanırken, çalınan eşyalar da bulunarak sahibine eksiksiz biçimde teslim edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan G.K. ve M.N. hakkında isimli süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin