Reklam
Reklam
671a0818b368f
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
24 Ekim, 2024 11:41 tarihinde yayınlandı
0

Yaşar: “Yalan Haberlerle Partimize ve Bölgemize Zarar Veriliyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, son günlerde yerel bir haber sitesinde CHP Karabük İl Başkanlığı, İl Yönetimi ve Milletvekillerine yönelik olarak yayınlanan asılsız haberler hakkında açıklama yaptı

Yaşar, söz konusu haberlerin gerçeklikten uzak olduğunu ve kasıtlı olarak belirli kişiler tarafından yayıldığını ifade ederek, bu tür girişimlerin CHP’ye ve Karabük’e zarar verdiğini vurguladı.

Vedat Yaşar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İki gün önce kentimizde yayın yapan bir haber sitesinde, İl Başkanlığımız, Yönetimimiz ve Vekilimizi hedef alan bir haber yayınlanmıştır. Haberin doğruluğu veya yanlışlığı araştırılmadan, tamamen yanlış ifadelerle dolu olarak yayımlanmıştır. Bu haber ve ilgili haber sitesini kınıyoruz.”

Başkan Yaşar, bu tür yalan haberlerin uzun süredir belirli kişilerce düzenli olarak yaptırıldığını ve bu kişilerin asıl amacının partiyi ve yönetimi yıpratmak olduğunu belirtti: Yaşar, “Yönetime geldiğimiz günden bu yana, belli bir çevre tarafından sürekli olarak bu tür haberlerle karşı karşıyayız. Amacınızın ne olduğunu ve kimin hedef alındığını gayet iyi biliyoruz. Ancak bu yalanlarla, iftiralarla amacınıza ulaşamayacaksınız. Partimize ve bölgemize büyük kötülük yapıyorsunuz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
341
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
15 Mayıs, 2026 13:25 tarihinde yayınlandı
0

Yenice ADEM’de evlilik öncesi eğitim semineri

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, Yenice Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerine yönelik “Evlilik Öncesi Eğitim Semineri” gerçekleştirildi.

Seminer kapsamında kursiyerlere; aile içi iletişim, evlilikte sağlık ve aile hukuku konularında bilgilendirme yapıldı. Eğitimde sağlıklı iletişimin evlilik üzerindeki etkileri, eşler arası anlayış ve empati, evlilik sürecinde fiziksel ve ruhsal sağlığın korunması ile eşlerin hak ve sorumluluklarına ilişkin önemli bilgiler paylaşıldı.

Sosyal Hizmet Personeli Esra Yavuz tarafından verilen eğitimde, katılımcıların soruları da yanıtlandı. Seminerde, evlilik öncesinde bilinçlenmenin sağlıklı aile yapısının oluşmasındaki önemine dikkat çekildi.

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, aile yapısının güçlendirilmesi ve evlilik öncesi eğitimlerin yaygınlaştırılması amacıyla benzer çalışmaların il genelinde devam edeceğini bildirdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin