blank
Ramazan Öztürk tarafından
08 Aralık, 2024 15:38 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Yavuz’dan Esnaf ve Vatandaş Ziyaretleri

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi'nde faaliyette bulunan esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek, bizzat yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Vali Mustafa Yavuz, cadde üzerindeki esnafları ziyaret ederek; kendilerine hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Esnafların talep ve önerilerini dinlerken, aynı zamanda mahalle, şehir ve esnafların sorunlarına ilişkin görüş ve önerilerini dinleyerek görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Yavuz, Vatandaşlarla gerçekleştirilen samimi sohbetlerde ise vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek çözümü ile ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Vali Mustafa Yavuz, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelmenin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

 "Şehrimizin daha güvenli, huzurlu ve yaşanabilir olması adına vatandaşlarımızın talep, öneri ve görüşleri katılımcı bir yönetim anlayışında çok kıymetli. Vatandaşlarımız ile esnaflarımızın talep, öneri ve görüşlerini dinleyerek, yerinde görmek ve çözüm üretmek yönetim anlayışımızın vazgeçilmez ilkelerinden biridir. Her ziyaretimizde şehrimizin nabzını tutmaya, vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak ortak akılla sorunlarımızı çözmeye gayret ediyoruz ve yapacağımız çalışmaları bu doğrultuda yeniden gözden geçiriyoruz. Çünkü katılımcı yönetim anlayışı bunu gerektirmektedir. Vatandaşlarımızın bizlere gelmesini beklemek yerine bizzat bizlerin vatandaşlarımıza giderek, yerinde vatandaşlarımızla buluşmak, yönetim anlayışımızın bir gereğidir. Bundan sonrada esnaf ve vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz.”

Ziyaret kapsamında, Vali Mustafa Yavuz, ilgili birim ve kurumlara iletilen talep öneri ve sorunlarla ilgili gerekli talimatları vererek, vatandaşların talep ve önerilerinin ivedilikle değerlendirilmesini sağladı.

Yeşil Mahalle sakinleri ve esnafları, Valimizin ziyaretinden memnuniyetlerini ileterek kendilerine teşekkür ettiler.

blank
blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Haziran, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yaşlı adam dükkanda ölü bulundu

Düzce’de yaşlı adam bıçak bilediği dükkanında meyyit bulundu.
Olay, Bahçeşehir bölgesinde bulunan iş merkezlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 1. Bölge’de bıçak bileme dükkanı bulunan 71 yaşındaki Kadir Karduz’den haber alamayan yakınları 112 Acil Davet Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Sıhhat grupları yaptıkları incelemede Karduz’un hayatını kaybettiğini belirledi. Karduz’un cenazesi, olay yerindeki incelemelerin akabinde morga kaldırıldı.
Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin