Türkiye’de eşi benzeri olmayan yürüyüş yolu ve Canik Şelalesi beyaz gelinliği ile büyülüyor - Karabük Haber Postası
turkiyede esi benzeri olmayan yuruyus yolu ve canik selalesi beyaz gelinligi ile buyuluyor tznIZqSC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Türkiye’de eşi benzeri olmayan yürüyüş yolu ve Canik Şelalesi beyaz gelinliği ile büyülüyor

Türkiye’de eşi gibisi olmayan bin 800 metre uzunluğundaki yürüyüş yolu ve Canik Şelalesi kar yağışının akabinde büründüğü beyaz imajı ile görenleri hayran bırakıyor.

Trabzon’un Tonya ilçesinde üretimi geçtiğimiz yıllarda tamamlanan yürüyüş yolu özellikleriyle Türkiye’de bir birinci oldu. Fol Deresi üzerindeki Canik Şelalesi’ne ulaşmak için projesi hazırlanarak hayata geçirilen yürüyüş yolu için hiçbir hafriyat çalışması yapılmadı. İş makinesi sokulmadan, derenin etrafı duvarla örülmeden, ağaç kesilmeden, taşların yeri bile değiştirilmeden yapılan yürüyüş yolunun yeri tabiata uygun ahşap ile döşendi. Ahşap korkulukları ile birlikte belli noktalarda seyir teraslarının da bulunduğu yürüyüş yolu ile ulaşılan Canik Şelalesi, kar yağışı ile görenleri kendine hayran bıraktı. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Canik Şelalesi ve yürüyüş yolu beyaz gelinliği ile ziyaretçilerini büyüledi.

“Bu kar atmosferi çok daha güzel”

Giresun’un Görele ilçesinde gelen Ayhan Gençal, “Çok hoş bir ortam. İkinci kere geliyorum. Yazın gelmiştik. İnşallah bir daha geleceğiz. Çok hoş bir atmosfer var. Karlı hali daha güzel” derken, Gönül Gençal ise “Çok hoş. İkinci sefer geliyoruz. Bu kar atmosferi çok daha hoş. Buraya gelirken kar hayalim yoktu. Bu halini çok beğendim. Hoş bir ortam var” diye konuştu.

Ziyaretçilerden Nihat Beşel de “Burası çok şahane. Buraya her geldiğimizde kesinlikle burayı geziyoruz. Arap turistler buraya ilgi gösteriyor. Yürüyüş yaptıktan sonra dereye karşı çayımızı içiyoruz. Çok hoş bir yer” halinde konuştu.

Yürüyüş yolunun çok hoş yapıldığını belirten Cemile Beşel, “Kar olunca çok daha hoş oluyor. Yeşillik ve tabiatın ortasında yürüyüş yapıyoruz” tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda iki cip ile otomobil carpisti 1 yarali zUN2smmq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da iki cip ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kastamonu’da D-100 karayolu üzerinde cip ile otomobil çarpıştı. Kazada takla atan otomobilin sürücüsü yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Tosya’da D-100 karayolu üzerinde Aşağı Sanayi Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.K. idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil ile sürücüsü öğrenilemeyen cip, kavşak içerisinde çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrula otomobil takla atarak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. R.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin